Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Безплатни консултации за Множествена Склероза в София! (видео)

Единственият център за роботизирана рехабилитация подарява грижа за хората с множествена склероза

 

30 май е определен като международен ден за празнуване на глобалната солидарност и надежда за бъдещето за хората с множествена склероза (МС). Целта на тази глобална инициатива е да повиши информираността на обществото по темата.

МС се развива най-често в млада възраст и засяга предимно жени. Това е автоимунно възпалително хронично заболяване и често е свързано с генетична предразположеност.

Единственият в България център за роботизирана рехабилитация ReGo Rehabilitation подкрепя хората с множествена склероза и им подарява консултации и терапевтични процедури с последно поколение роботи не само в деня на МС, а всеки ден през месец май!

От безплатните консултации и терапевтични процедури с иновативни уреди могат да се възползват възрастни с поставена вече диагноза.

Професионалистите на ReGo Rehabilitation обичат това, което правят и с внимание са подбрали какво да предоставят на всеки човек с МС във връзка с кампанията: консултация, функционална оценка, една процедура на иновативен уред за роботизирана рехабилитация – MYRO, с насоки от клиничен психолог и сертифициран кинезитерапевт, а при установена двигателна необходимост процедура на Lokomat PRO или на други високотехнологични уреди.

Желаещите могат да се възползват като се обадят на 0884 500 666 до 31 май 2022 и си запишат час. Още по-добрата новина е, че в случай, че няма свободни часове за май, от ReGo ще продължат да записват часове и за юни!

В този месец от ReGo Rehabilitation насърчават хората с МС да споделят техните истории, защото вдъхновяват други за двигателно независим живот.

Повишаването на осведомеността за болестта помага на засегнати от МС да преодолеят бариерите, които ги карат да се чувстват самотни и социално изолирани. Една от вдъхновителките с МС е Ирина, която се сблъсква с болестта на 31-годишна възраст, а сега на 39 говори открито за постиженията си по отношение на двигателната независимост и опита й с различни рехабилитационни практики. Историята на Ирина можете да видите ТУК.

Екипът на ReGo Rehabilitation, като институция с голям дял в контролирането и възстановяването при това заболяване, подкрепя и се присъединява към общите усилия в световната битка за повишаване качеството на живот на хората с множествена склероза.

 

Какво е MYRO можете да научите ТУК. Какво е Lokomat Pro можете да научите ТУК.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати