Меню

Избрани новини

Риалити

Бесен Володя Стоянов се закани да съди БНТ заради новогодишната програма (видео)

В дъното на раздора е унизителен според него скеч на Виктор Калев

 

Володя Стоянов вероятно ще съди БНТ и персонално Виктор Калев за жестоката гавра с неговата личност в новогодишната нощ.

 

Певецът останал потресен, когато на 31 декември БНТ излъчи предаването си „Новогодишна щръклица”, а сред акцентите в шоуто беше оскърбителен за него скеч, в който Калев го имитира.

 

Рейтингите сочат, че програмата е била гледана от над 1 милион души, което прави обидата още по-тежка.Няма да коментирам тази безвкусица. Има си съд за тези неща. Там ще си търся правата”, лаконичен е Володя Стоянов. Но негови колеги не скриха, че той бил много огорчен от гаврата, при това навръх празника. Още повече, че неговите деца и внуци също гледали шоуто. В продължение на няколко минути навръх Нова година Виктор Калев разсмиваше зрителите, акцентирайки върху протяжно бавния говор на Володя Стоянов.„Здравейте мои фенове, здравейте камери! Кой ми е по-хубавият профил?! Снимайте малко по-бавно, за да ми се разбира какво говоря. Сега, казах ли: „Здравейте, мои фенове?!”

Аз съм Войводата и дойдох да ви кажа: „Честито посрещане на 2012 година. Много бързо лети времето! Кога стана 2012 година?! Не зная защо казват, че съм малко бавен.

Веднъж закъснях за едно празненство с 45 минути, след което изобщо не отидох. Ами то е така, колкото повече остарявам, толкова по-рано става късно.

 

И все ми казват: „Войводо, защо си държиш така ръцете – разперени. Викам: „Защо?”. Защо ли?! Защото сега ще ви кажа защо: „Защото преди години се хванах на едно хоро, обаче хорото свършило. Свършило хорото и хората си тръгнали, ама аз така и не съм разбрал. Иначе обичам да си играя хорото, особено Дунавското, защото ми е любимо. Още малко и ще ви го изпея, но ние не бързаме...

 

Веднъж като запях Дунавското, дойде един човек и рече: „Войводо, стига с това Дунавско, вече половин час го въртим на дансинга, дай нещо македонско. Викам: „Тъй ли, че аз още не съм стигнал припева”.

Иначе аз много обичам празниците. Влизам от празник в празник. Тая година по Великден, нали се обикаля три пъти църквата, тръгнах да обикалям църквата. Още на първата си обиколка чувам хората да си викат: „Честита Коледа”. Викам им: „Каква Коледа?!”,  а те викат: „За теб Великден, ама си е Коледа”. Вижте колко бързо минава времето. Като светкавица е”, имитира изпълните Виктор Калев, заобиколен от танцьори в народни носии.

 

След това подхваща песен за чевермета, пресушени буренца, кръшни женички, вакли момичета с деколтета и прочие закачки за маса и под маса.

 Скечът обаче не се понравил на истинския Войвода на фолклорни песни от Пиринския край, който припознал себе си, макар че официално името му не било споменато. Той се ядосал, че милиони зрители стават неволни свидетели на тв шегата в празничната нощ и дори се учудил, че „е на екран”, защото имал патент на името си и категорична забрана да бъде ползвано в продукции.Празничната програма се снимала по план, но никой в телевизията не знаел, че изпълнителят на „Два гълъба, двама сина” официално е забранил да ползват Войводата в забавно-развлекателни програми и в сценарии, уронващи обществения му имидж. Ако се наложело, щели да му поднесат своите извинения.Появата на Виктор Калев в четническа униформа в ефир била сюрпризирала изпълнителя на македонски песни, който бил сигурен, че след официалната забрана никой не би си позволил да се шегува с него.

В действителност, от известно време образът на воеводата беше изчезнал от екран, след като години наред бе част от „Шоуто на Слави” по bTV.

 

Певецът не криеше антипатията си относно телевизионните закачки с личността му  и дълго време търсил начин да сложи точка на гаврите.

 

Опитвал да се свърже и със сценаристите на Слави, за да намерят общ език и спрат подигравката, но до преговори не се стигнало. Тогава взел решението за патент върху името и псевдонима си.

 

Досега смятал, че нещата са уредени, докато не прочел, че Виктор Калев ще възроди своя флегматичен Володя Стоянов, с когото е познат от „Шоуто на Слави” точно навръх Нова година.

 

Дописката донесла негативни емоции у певеца, който преди години изрази мнение, че срещу него се води кампания от страна на Слави Трифонов. Тогава обясни, че се е отказал да съди Слави и че истинското решение за него ще бъде взето след време „на небето”.

 

Тогава Стоянов подчерта, че не приема в уж хумористична форма личността му да бъде представяна като вид олигофрения и обяви, че използването на името му вече е защитено в патентното ведомство.Виктор Калев обаче отдавна няма вземане-даване с Дългия. Моноспектакълът му „Грамофонът” се радваше на изключителен интерес и той често гастролираше в различни градове на страната преди пандемията от Ковид-19.

 

„Разбрахме, че Виктор Калев се е извинил за неудобната ситуация. Програмата вече е била записана и скечът е нямало как да отпадне”, издават от БНТ. Калев тържествено обещал, че занапред няма да имитира Володя Стоянов, пише Уикенд.

 

Припомнете си, че заради пародийните образи в шоуто на Дългия, дела водеше и актрисата Деси Тенекеджиева, която успя да осъди учиндолския шоумен за нанесени обиди и морални вреди.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати