Меню

Разцъкай

Ужас с Ким Кардашиян, финалът на "Короната" и "Локи": най-очакваните сериали тази зима (трейлъри)


Падението на дома Ашър (The Fall of the House of Usher)

Сценаристът на „Свърталище на духове“ (Haunting of Hill House) Майкъл Фланаган се завръща в Netflix с нов хорър проект. Този път режисьорът решава да заснеме поредица от разкази на Едгар Алън По, сред които и „Падението на дома Ашър“. Странно е, че критиците от миналото буквално разбиха работата на По за прекомерни стереотипи, докато съвременният Холивуд реагира с прекомерно любопитство - "Падението на дома Ашър" е адаптиран около осем пъти. Нито една от адаптациите обаче не може да се нарече откровено успешна. Сюжетът на поредицата Фланаган ще се фокусира върху брат и сестра, които са под ужасно родово проклятие. Известно е, че една от второстепенните роли в новата версия на "The Fall of the House of Usher" ще бъде изиграна от звездата от "The Haunting of Hill House" Карла Гуджино. 6/9

Тази есен, а и зимата на 2023 г., противно на очакванията, няма да бъдат богати на премиери на сериали.

 

Безсмъртната антология на Райън Мърфи "Зловеща семейна история" излиза от дълга пауза, която беше удължена за сезон 12 на сериала.

 

Телевизионният хит на Netflix "Короната" официално ще се сбогува с публиката с последен шести сезон.

 

За да замени четвъртия филм за "Джон Уик" идва неговия спин-оф "The Continental", досещате ли се на какво е посветен?! 

 

Майсторът на мистичните истории Майкъл Фланаган ще пусне нова адаптация на "The Fall of the House of Usher" (Падението на семейство Ашър). 

 

Нека хвърлим бърз поглед към най-очакваните сериали през втората половина на годината - с трейлъри и описание в ГАЛЕРИЯТА по-горе.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар