Меню

Избрани новини

Пикантерии

Турци заплождат Софка - Гринго отчаян, че Господ не го дарява с наследник

Певицата ще пробва да зачене ин витро

Софи Маринова е готова да се подложи на ин витро процедури, само и само да зачене от Гринго.

Певицата и съпругът й (с когото е разведена) отдавна се мъчат да създадат свой наследник, но опитите засега не дават резултат. Въпреки интензивният секс, който семейство Давидови практикуват, това явно няма да помогне за създаването на наследник.

"Опитваме постоянно Софка да зачене, но Господ не иска да ни дари с наследник", коментира семейните проблеми Гринго пред ежедневник.

Ако иска още едно дете Софи Маринова трябва да побърза с процедурата ин витро, коментират специалистите. Тя е на 43 години и естественото зачева става все по-невъзможно. Допълнително усложнение предизвикват и двата аборта от миналото на ромската чучулига.

Софчето възлага надеждите си на специалисти по изкуствено осеменяване край Босфора. Тя си харесала клиника, а Гринго дори вече е дал семенна течност за тестовете.

 

Любовните истории на Софка могат да засенчат сюжета на всяка тв сапунка произведена от Индия през Турция та чак до родината на Освалдо Риос.

Тя има син Лоренцо от първия си мъж Петърчо, когото зарязва заради сина му Дачо от друга жена. С Дачо Софка живя доста дълго време без брак. След раздялата им тя имаше поредица от мимолетни връзки, докато срещна любовта в лицето на охранителя Тодор Давидов – Гринго.

След като се събираха и разделяха, Софи изчака любимия си да излезе от затвора където беше заключен за изнудване и отвличане за да се омъжи за Гринго.

През март двойката подписа брак, а след това вдигна пищна сватба. Три месеца по-късно Софка разтрогна брака си и обвини Давидов, че я е бил, тормозил и заплашвал. След няколкоседмична раздяла Маринова прости на Тодор Давидов всички прегрешения и си го прибра. Тогава тя призна, че това което я привлича у мъжа й бил грубият и животински секс, който й правел Гринго.

Е да видим дали от този вид интимност ще се роди бебе или ще трябва да се произведе ромче в епруветка?!

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати