Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тежко бащинство! Мъките на Криско започнаха още преди раждането на първото му дете!

Приятелката на габровеца с проблемна бременност

Криско още не е станал баща, но бащинството вече започва да му тежи. Причините били в изключително тежка бременност, която неговата приятелка прекарва износвайки общата им рожба, научи репортер на LifeONline.bg.

Бившата танцуваща стюардеса скоро даде плод на любовта си към габровеца, но пътят който й се налага да извърви за да го направи щастлив се оказал не лек.

Освен класическите за всяка бъдеща майка виене на свят и гадене, които не спират вече месеци, тя често била раздразнителна и избухлива.

Невъзможността да ползва хапчета и успокоителни опъвали нервите й до краен предел, а всичко това се изливало под формата на ежедневни избухвания срещу причината за нейните бременни мъки – Криско, разказват близки до двойката.

Редовните отсъствия на приятеля й още повече утежнявали и без това обремененото й ежедневие и Цвети си поплаквала често, а когато застанела пред огледалото направо ненавиждала тялото си, което е свикнала да вижда перфектно.

Освен подутия корем и подпухнало лице, Цвети се оплакала на приятелки, че краката й са вечно отекли и я болят, а плодът така притискал мехура й, че прекарвала половината от времето си в тоалетната.

За капак на всичко всеки по-силен аромат я карал да повърне всичко, което огромния й апетит я предизвиквал да поглъща.

През това време, вместо да седи до любимата си и да й помага в трудния момент, Криско обикаля страната по участия и не бил до любимата си почти половината време от месеца.

Двойката от няколко седмици е в Слънчев бряг, където смятат да прекарат почти цялото лято. Тежката бременност на танцьорката й пречи да се пече на слънце, и тя търси дебеля сянка когато е навън.

Тя планира да роди в реномирана пловдивска клиника, при топспециалист, следи състоянието на майката и плода с ежемесечни прегледи.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза