Меню

Избрани новини

Фен зона

Тази вечер гледаме 1-ви премиерен епизод на "Откраднат живот: Кръвни връзки"

Две от емблематичните лица в сериала се завръщат в сюжетната линия с голяма интрига

Тази вечер започна излъчването на осми сезон на успешния български медицински сериал „Откраднат живот“ под заглавието „Кръвни връзки“.

Сюжетът продължава с отношенията на лекарите в „Св. Анастасия“ и препратки към далечната 82-а, представяйки в различен контекст историята от началото на хитовата продукция, научаваме от Нова ТВ.

В предстоящия сезон феновете ще видят две от емблематичните лица на сериала – Алек Алексиев и Димо Алексиев, които отново ще облекат лекарските престилки.

Кръвта като изначална връзка между хората ще обвърже героите в различни ситуации – дълга към семейството, появата на неподозирани роднини и семейни решения, ще направляват живота на лекарите.

Още в първи епизод зрителите ще видят Велислав Павлов, който отново ще се преобрази в доктор Марио Ковачев, за да прекрачи прага на новата болница.

От меден месец ще се завърнат професор Цонев (Владо Пенев) и доктор Кръстева (Янина Кашева), а доцент Мазов (Моню Монев) ще се окаже в твърде различна от познатата атмосфера.

На поста си е и гл. мед. сестра Магда Жекова.

С началото на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ ще се появят и нови герои, които ще се окажат свързани с лекарите и тяхното минало.  

Създатели на сериала са продуцентска компания Дрийм Тийм Филмс и Нова Броудкастинг Груп.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати