Меню

Избрани новини

Фен зона

Доц. Банков от "Откраднат живот" напусна болница "Св. Анастасия"

Героят на Юлиян Вергов се прости с колегите си и реши да продължи живота си без бялата престилка

В последният излъчен епизод на медицинската сага "Откраднат живот" много зрители останаха разочаровани, защото героят на Юлиян Вергов - доц. Банков напусна болницата, в която работеше.

Виктор Банков свали лекарската престилка и се сбогува с колегите си в болницата "Света Анастасия“. 

Монологът му от края на последния епизод заля онлайн пространството и мнозина зрители изразиха дълбоката си покруса от загубата на емблематичния персонаж.

 "Аз бях доцент Виктор Банков. Един сравнително щастлив, сравнително нещастен герой. Време е да сляза от сцената на своя спектакъл и да продължа живота си свободно. Без страх и без очаквания“, гласи част от него.

В най-голямата фен-група на сериала във "Фейсбук“, която обединява около 30 000 членове, някои от зрителите дори заявиха, че имат намерение да спрат да следят поредицата, ако образът на Вергов не се завърне в следващия сезон.

"Това беше. И беше фантастично. Благодаря на всички зрители, че бяхме заедно. Обичам ви и поклон“, написа Вергов в официалния си профил, благодарейки на екипа на "Откраднат живот“.

Актьорът напусна сезона в 21-ви от общо 39-те епизода.

Харизматичния Вергов пропусна и петия сезон на "Откраднат живот", след което се завърна.

Сега обаче, напускането му е доста категорично и е малко вероятно доц. Банков да се появи отново в операционната зала на "Света Анастасия“.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати