Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Френски бакшиш преби и ограби певеца Алек Сандар (потресаващо видео)

Шофьорът на копърката се опитал да го изнуди да плати още пари

 

Известният български артист и музикален продуцент Алек Сандар (37) е бил бит от таксиметров шофьор в Кан, Франция в събота (22/6/2024).

Инцидента се случил след като той и негова приятелка резервирали пътуване с кола чрез онлайн приложение за транспорт, наречено Bolt.

След това, по средата на тяхното пътуване, шофьорът на "копърката" неочаквано решил, че иска повече пари (типична измама за шофьорите в това приложение), макар че Алек Сандар и приятелката му вече били платили на шофьора.

„Той спря колата и излезе, настоявайки незабавно да тръгнем. Казах му няколко пъти, че имам травма в коляното. Виждаше се: бях с наколенка и ходех с бастун. Когато му казах, че трябва да се отдръпне, за да мога да напусна колата безопасно, той напълно се обърна и ме нападна, като ме сграбчи за ранения крак и ръката ми, издърпвайки ме физически от колата си“, написа Алек Сандар, към неговото видео в Instagram.

Сцената от побоя - видео в Instagram /@alek_sandar

Пострадалият музикант удря с бастун вратата на багажника на колата, в опит да се защити, преди да извика „СТОП!“. Но шофьорът, който все още е разярен, грабва метален стол от улицата наблизо и се засилва да го хвърли.

Цялото видео вижте в нашият Telegram канал.

В същото време около 10-15 души, за които се твърди, че са колеги на шофьора, се затичали към артиста. Резултатът от това Алек Сандар е бит с юмруци по главата, лицето, ребрата, бедрото, стъпалото, глезена и дори ритан в слабините, стомаха и краката.

 

„Той заключи колата си. Телефонът ми + калъфът с личната ми карта и кредитната ми карта останаха в колата. Той поиска да му платя 3000 евро за това, че ударих колата му с бастуна си и отказа да ми върне телефона и документите, освен ако не му платя незабавно. Неговото обкръжение от приятели шофьори му помогна да ме притисне, като ми крещеше и отричаше, че той пръв ме е нападнал. Той показа снимки на децата си и се опита да се оправдае, че има нужда от пари, цитирайки Бог“, пише Алек.

Екранна снимка от видеото, показваща Алек, който се опитва да хване бягащата кола на грубия шофьор. Снимка: Instagram/@alek_sandar

По-късно полицейски коли пристигнаха на мястото, но те не знаеха много от случилото се наскоро.

Два часа по-късно таксиметровият шофьор бяга от местопроизшествието, като кара колата си с телефона и документите на Алек вътре. Нашенецът бяга и дори се опитва да стигне до колата, както се вижда на видеото, но след това застава по средата на пътя, дезориентиран, преди да се разпадне.

„Приятелката ми беше в шок и не знаеше какво да прави, тя се нарани също при инцидента. В крайна сметка реших да платя на шофьора, за да мога да си върна телефона и документите. Любезен служител от охраната от съседния плажен бар предложи помощта си, извика шофьора, застана до мен, за да се увери, че няма да бъда нападнат отново (винаги ще съм му благодарен). В крайна сметка платих на шофьора 1500 евро, за да си върна телефона и документите.”

Не е ясно дали Алек Сандар ще потърси правата си, той съобщи, че сега се възстановява от нараняванията си и допълни, че никога не е предполагал, че Франция е толкова опасно място.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза