Меню

Избрани новини

Клюкарник

Столичен хотел натири „Като мръсно коте“ актьорът Георги Стайков заради… фекалии

Миналото лято артистът бе диагностициран с множествена склероза.

 

Хотел "Хемус" в центъра на София е принудил големия български актьор Георги Стайков незабавно да напусне стаята, която е наел заради... фекалии!

Това става ясно и от публикация на самия Стайков в социалните мрежи, и от изявление на хотела, цитирано във в. "Телеграф".

"За бога, хора! Не ходете в хотел "Хемус"! Хем ще ви вземат парите, хем могат да ви изгонят като мръсно коте. На мен ми се случи", написа 55-годишният актьор, нашумял с ролята си в кинокласиката от 80-те години на миналия век "Вчера".

 

На Стайков му се налага да ползва хотел, когато е в София, тъй като преди няколко години продаде апартамента си в столицата и се засели край Бургас.

В неделя, 23 февруари, Георги Стайков се настанил в "Хемус", като предплатил за три нощувки. След втората вечер обаче е помолен незабавно да напусне от мениджъра. Самият Стайков твърди, че причината е запушената тоалетна в хотела, за която той бил обвинен.

 

От хотела обаче настояват, че тоалетната не е запушена, но въпреки това всичко било омазано с фекалии.

"Камериерката е отишла да смени спалното бельо в стаята му и я намерила в ужасяващ вид. Цялата стая е била оакана, възможно най-меко казано. Имало е изпражнения дори по стените", разкрива мениджъра на хотела.

Камериерката обяснила на актьора, че сумата за последната нощувка ще отиде за почистването на стаята. Възмутен, Стайков заплашил, че ще съди хотел "Хемус" и ще раздуха историята в медиите.

 

Актьорът ще настоява за извинение и обезщетение в размер на поне 5000 лева. Миналото лято Георги Стайков бе диагностициран с множествена склероза. Характерното за тежкото заболяване е, че болния понякога не може да контролира мускулите на тялото си. Случва се и да се изпуска. Най-вероятно става въпрос именно за такъв случай. При това положение не прави чест реакцията на управата на хотела, коментират медици.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати