Меню

Избрани новини

Музика

Стефан Илчев избяга „Далеч от страха“ (видео)

Режисьор на видеото на Стефан Илчев е Александър Моллов, музиката е на Мага


Актуалният победител от „Като две капки вода“ Стефан Илчев представи новата си песен и видеото към нея в мрежата. Клипа на „Далеч от страха“ .

Диско тупалката е визуализирана с нестандартен клип, който засяга актуалната тема за изолацията, поставяйки маски на лицата част от героите. Напук на клишето танцьорките са сочни момичета XL размер.

Все пак в края на филмчето Стефан е обграден от маскирани красавици от балет танцуващ около него.

Кадрите са заснети в столичния Регионален исторически музей под режисурата на Сашо Моллов, парчето е дело на легендарния хитмейкър Мага.

В своя Фейсбук профил Стефан Илчев благодари на всички забъркани в реализацията на новата му песен като написа:

 

„Здравейте!
Днес е специален ден за мен и моят музикален път...
Щастието и удовлетвореността да се прибереш у дома с нова песен, която е представена пред България е неописуемо.
За да се стигне до тук обаче е свършен много труд и са положени огромни усилия, с които новата българска музика достига до всички вас в тази ситуация, в която се намираме.
Искам да благодаря най-специално на Magga Aliev за музиката и аранжимента и затова, че след години отново ще слушаме неговото творчество, което оставя златни следи в поп културата на нашата родина.
На Dobromir Banev за невероятния текст, който отново доказва, че българския език може да се пее, да носи смисъл и послание. Талант и стил, който е присъщ за всичко, което той оставя в литературният живот на България.
На Alexander Mollov за красотата, която претворява в запазена за него марка и визия, повлияна от качеството на истинската музика. За професионалното отношение към мен и всички, които взеха участие в заснемането на този клип.
Огромна благодарност на Petar Antonov за това, че вярва в реализирането на идеи, които само човек на изкуството може да разбере и да успее да пресъздаде по неподражаем начин.
На актьорите, на балета, на хореографа, на гримьора, на трите момичета, на фотографа искам да изкажа най-сърдечни благодарности за съвместната ни работа, която за мен бе истинско удоволствие.
Благодаря на Софийска община и отдел Сигурност, на Регионален исторически музей - София и г-жа Венета Ханджийска.
“Далеч от страха” е за всички, които вярваме в любовта, уважаваме истинските творци и създаваме нови тенденции в музикалната поп култура на България и света."LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза