Меню

Избрани новини

Фен зона

Стартира риалити състезание „Игра на калмари“ с най-големия награден фонд в историята!

Netflix ще даде на победителя 4,56 милиона долара

 

Стрийминг платформата набира желаещи от цял свят за участие е телевизионно риалити шоу, базирано на най-успешния си сериал, „Игра на калмари“ (Squid Game).

 

Състезанието ще се казва "The Squid Game: Challenge" (Игра на калмари: Предизвикателство). 

 

В него ще участват 456 души и, разбира се, вече няма да става дума за живот или смърт, както в оригиналната южнокорейска драма.

 

Победителят ще получи 4,56 милиона долара, най-голямата награда в историята на телевизионните състезания. Губещите ще имат приятни спомени от участието си в проекта.

 

Освен това, Netflix също потвърди, че стартира втория сезон на хитовата поредица.

 

Условия за участие:

 

В сряда компанията обяви, че форматът "The Squid Game: Challenge" ще се състои от 10 епизода.

 

„Играчите ще се изправят пред поредица от състезания, вдъхновени от оригиналната серия, но с неочаквани допълнения. Техните стратегии, съюзи и индивидуални личности ще бъдат тествани, докато конкуренцията се елиминира около тях“, казаха водещите на шоуто.

 

Възрастовата граница за участниците е най-малко 21 години и всички те трябва да говорят английски. Снимките ще започнат в началото на 2023 г. и ще продължат приблизително четири седмици.

 

456 участници е препратка към оригиналния сериал, в който имаше същия брой състезатели, като последният номер беше отреден на главния герой.

 

Лесните времена за Netflix приключиха!

 

Южнокорейският трилър с хорър привкус разказва историята на отчаяни хора, които имат остра нужда от средства, за да изплатят дългове или да изпълнят задължения, които изискват огромни разходи.

 

Те се озовават на остров, където са принудени да участват в игри за оцеляване за удоволствието на богати и хазартни спонсори на организатора.

 

Самите състезания не са трудни, те се основават на игри, които мнозина са играли в детството. Но цената на загубата е смъртта.

 

„Игра на калмар“ се превърна в най-популярната поредица в историята на Netflix и бе обявена за феномен в съвременната телевизия. През първите 28 дни на шоуто го гледаха 111 милиона абонати на стрийминг платформата.

 

"Отне ни 12 години, за да стартираме първия сезон на „Игра на калмари“ миналата година. Отне ни само 12 дни, шоуто да се превърне в най-високо оценената поредица на Netflix", каза режисьорът, сценарист и генерален продуцент Хуанг Донг-хьок.

 

В същото време Netflix е принуден да се бори с конкуренти - други компании, предоставящи стрийминг услуги. Освен това, компанията също беше силно засегната от спирането на руския пазар заради санкциите и необходимостта от увеличаване на абонатите.

 

През април компанията обяви драстично намаляване на броя на абонатите и се готви за това, че още милиони клиенти може да я напуснат.

 

Ръководството анонсира и сериозни съкращения в бюджета, заради което бяха спрени десетки проекто продукции.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза