Меню

Избрани новини

Ексклузивно

След скандалите с песента ни за „Евровизия“ – мнението на музикалния критик!

Българската песен за Евровизия 2020, красива, мистична, мелодична и лесно запеваема!

 

Изпълнителката ѝ: чаровна, талантлива, но за съжаление изпъкваща със сериозна липса на индивидуалност.

По време на участието си в X Factor, Виктория беше нагиздена с прякора „българската Адел“. След края на шоуто и договора си с „Монте Мюзик“ тя направи първия си самостоятелен проект, който и донесе прякора „българската Сия“, до момента в който на звездния небосклон се появява вечно депресираната поп принцеса, Били Айлиш.

За производството на „Tears getting sober” очевидно са заимствани именно акустичният фийлинг, аналогови синтезатори, размити с ривърб ударни инструменти и леките, тихи, крехки вокали с типичното за Били Айлиш, глисандо, ако щеш дори произношение на думите и бленда.

Гласовитата Виктория, по-известна вече, като „българската Били Айлиш“ е копирала до такава степен звукоизвличането на своят идол, че при най-малкото невнимание човек, би объркал едната с другата без проблем.

 

 

Колкото и невероятна и да е песента, която ни представя, е важно да се знае едно нещо.

Конкурс като този на Евровизия се печели от изпълнители с ярка индивидуалност и оригинално присъствие. Слушателите в днешно време не се влюбват в песни, а в характери и изградени образи. Когато си нов артист е хубаво да си намериш своя ниша, която да запълниш, свой начин на пеене и звук, иначе се губиш като игла в купа сено.

По всичко личи, че Виктория е много добър имитатор и с имитации за съжаление се стига само до „Като две капки вода“. Тя звучи по различен начин в всеки следващ проект, което прави разпознаването на Виктория от аудиторията, като артист в истинския смисъл на думата, абсолютно невъзможно.

Въпреки това пожелавам на гласовитата българка успех на конкурса и се надявам един ден да разпозная нейния глас и творчество по радиото.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати