Меню

Избрани новини

Фен зона

Шеф Манчев призна: Много съм влюбен

Топ готвачът открил щастието с жената до себе си

 

Шеф Иван Манчев е готвил за най-влиятелните мъже в света като Бил Клинтън и Владимир Путин, но е най-щастлив когато готви за своята любима.


„Имам страхотна любов до мен, с която се разбирам прекрасно".


Това призна в телевизионно интервю най-големият Дон Жуан сред готвачите Иван Манчев, който отдавна се разведе с дългогодишната си съпруга, от която има две деца-син и дъщеря, както и бързо се раздели с майката на втория си син.

 

Днес обаче готвачът е щастлив с рекламният експерт Ива Бека.

 

 

"Изключително съм щастлив, че се запознах с нея. Тя ми носи вдъхновение и удовлетворение. Всичко това, което ми се случва е и благодарение на душевния мир, който имам вкъщи. Връзката ни се разви постепенно. И двамата сме имали истории, които са ни носили разочарования. С времето установихме, че си приличаме и нещата се случиха.

 

Много е важно жената вкъщи да умее да създава уюта. Готвенето не е най-важното, а по-скоро човек да те разбира. Това е сърцето на едно добро съжителство. Когато всеки уважава границите на другия. Пътуваме много, имаме много приятели.“

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivan Manchev (@i.manchev)

 

Шеф Манчев сподели пред Деси Банова-Плевнелиева, че не очаква от децата си да го наследят в професията, а ще им предостави право на избор на къде да поемат в живота.

 

"Искам децата ми да тръгнат по собствения си път. Този, който им е приятен и им носи удовлетворение. Това, че аз се занимавам с тази професия и с всичко, което правя, не означава, че трябва да тръгнат по моя път".

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

уеф дебилни изроди.
10.05.2022 09:52 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза