Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сашка Васева след операцията: Единствено Лили Иванова ми се обади!

Изпълнителката си спомни и за купоните с бившия главен прокурор

 

В първото си телевизионно интервю певицата Сашка Васева разкри непозната си страна в разговор с Мариан Станков – Мон Дьо.

 

За сравненията с големи звезди отвъд океана и на балканите тя каза: "Никога не съм била нито Мадона, нито Лепа Бреда, аз съм си българската Сашка. Аз съм патриот и на моменти съм имала социални песни. "Левовете в марки" беше емблематична за онова време. Аз им дадох дилърски съвет и тази песен ми даде връх в моята кариера“, описва творчеството си Васева. 

 

И допълва, че сега си прави равносметка на изминалия живот и кариерата си:

„Вървях по ръба на бръснача, много грешни ходове направих, но последните две години бяха много тежки за мен, но ми дадоха нов път. Огледах се и видях много еротични ми снимки, това не съм аз. Сега жените ми видяха моята душа, която до този момент не са я виждали, защото я бях облякла с жартиери“. 


Загърбила провокациите с чорапи и дълбоки деколтета, Сашка споделя:

„Давам съвет на жените да готвят вкъщи по жартиери и да изкушават мъжете си, а не да го правят някакви певици – фльорци“, като уточнява, че няма предвид само поп фолк изпълнителките. 

 

След 30 години купони, се разболява тежко от мозъчен тумор и вижда в болестта си знак, че трябва да успокои топката:

„Господ ми изпрати тумора като наказание за това, което съм правила. Аз бях екшън героиня.“ .

 

 

За тежкото си заболяване тя сподели, че е успяла да се пребори и лекарите са й обещали да прогледне, но все още не е.

Единствената, която й се обадила била Лили Иванова. Примата на българската музика пожелала бързо оздравяване и попитала с какво може да е полезна.

 

„Може и други колеги да са звънели, но в болницата нямах телефон. Но само Лили Иванова успя да ме открие и да говори с мен… Жестът и вниманието към мен беше нещо велико.“, описва ситуацията вечната блондинка.

 

„Най-трудно ми беше след операцията. Аз операцията не си я спомням. Бях в болница сама и всички около мен говореха немски, аз не ги разбирах. В болницата имаше хървати, стана ми мило и ме караха да им пея. Пак бях певица. 10 месеца бях в болницата, не виждах децата ми и нямах никаква връзка с никого. Дъщеря ми си мислеше, че съм я оставила, беше изгубила връзка с мен. 

В този момент моят съпруг ми показа, че ме обича. Той беше до мен, а не моите обожатели, заради които показвах жартиери.

Това лято се срещнах с президента Румен Радев, който беше гост на "Пирин фолк". Намери време да дойде зад кулисите и каза на съпруга ми: "Обещай да се грижиш за Сашка". Моят съпруг е поел върху себе си всичко. Президентът му даде държавна мисия. 

 

Сашка Васева обясни и болката, която изпитала от дебелашките шеги на Слави в неговото шоу по bTV: „Напуснах "Пайнер" и отидох в компанията на Слави Трифонов, само за да спре да ме имитира в предаването си. Болеше ме, че ме имитират и ми се подиграват. Срамувам се от предишната Сашка.“.

 

Дупнишката Мадона се върна и назад във времето когато се е оказвала заедно с мутрите и политиците, които въртят държавата през 90-те.

 

„Познавам се с лицата на Прехода, повечето не са живи. Не държах да получавам бакшиши и не пеех в часовете, в които се даваха тези бакшиши. Това го знаят моите озвучители. Случвало ми се е да пея между куршумите. Посрещнаха ме с гръм и трясък, започнаха да гърмят в тавана.“, описва екстремното си участие във врачански ресторант, чийто таван имитирал пещерни сталактити.

„Те стреляха и не осъзнаваха, че може да се самоубият, защото сталактитите почнаха да падат. Реших да изкарам участието си под бара, за да не застраша живота си.„.


За покойния вече бивш главен прокурор, Сашка Васева има доста спомени:

„Иван Татарчев обичаше македонската песен и често ме канеше на купони в Паничище. Като уважение на един мой рожден ден дойде той, това е голям жест и прочит. Не съм се ползвала от никакви облаги. Славата ми е помагала, но не с връзки с хора от високите етажи.“.


Животът ми беше 30 години купон, но последните две години ми излязоха през носа тези купони. Тогава се научих, че трябва да имаш вяра на Всемогъщия. 

Продължавам да пея с цялата си сила и енергия. Обичам ви България. Аз съм дете на Господ и това ми е най-голямото щастие. Вършила съм детски простотии и искам прошка. Знам, че ще прогледна и ще бъде празник за мен. Молете се за мен", завършва талантливата певица.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза