Меню

Избрани новини

Фен зона

Пълна промяна! Вижте Емануела като ледена кралица за новия й клип (снимка)

Певицата се изруси за новото видео към песента „Скъпото се плаща“

Поп фолк чудото Емануела засне клип към новата си песен преди ден, научи репортер на LifeOnline.bg.

Изпълнителката на „Без чувства“ отново привлече вниманието на аудиторията със снимки от снимачната площадка на новия си проект.

От тях се вижда, че тя е в образа на ледена кралица, за целта е претърпяла пълно преобразяване, което включва дори нов цвят на косите.

Емануела става ледена кралица в "Скъпото се плаща"

За видеото Емануела е руса, но нищо чудно да задържи цвета, който трябва да отбележим й стои чудесно.

Картинката на видеото е зимна, мебелите и всичко наоколо е замръзнало, а компания на Емануела й прави страховито вълчище. Тя е облечена е пайетен сребсрист гащеризон, който допълва студеното внушение.

Не липсват и мускулести мъже в клипа, научи репортер на LifeOnline.bg, но каква е точно тяхната роля ще оставим за изненада на читателите, които съвсем скоро ще имат възможност да гледат новото видео.

То е към песента “Скъпото се плаща”, а читателите на LifeOnline.bg първи ще научат дата на премиерата й.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати