Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Постоянното медийно присъствие на Рут Колева вбеси зрителите и те изригнаха в мрежата!

Отегчителните ПР напъни на певицата досадиха на мнозина

 

Недоволни зрители изригнаха срещу постоянното присъствие на Рут Колева (30) във всякакви телевизионни предавания.


Откакто се е върнала от САЩ в родината, Колева измете всички телевизионни и радио студиа за да повтаря напоително едни и същи истории - как е заседнала в мексиканско селце по време на пандемията, как таткото на Лейди Гага я поканил като ресторантска певица в заведението си и т.н.

 

И ако беше само това, нещата щяха лесно да се оправят със смяна на канала, но след напускането на студиото, от стотиците интернет издания ни заливат обстойни преразкази и повторения на думите й в дописки с гръмки заглавия.

 

Така нервите на обикновения трезво мислещ българин не издържат и той избухва.

 

Най-ярко блестят размишленията на Борис Божинов, който в поредица от два поста буквално излива мъката на един цял народ и спуква сапунения мехур раздуван от певицата.

 

Публикуваме дословно мнението му, и някои от десетките коментари под написаното от него:

 

"Бе защо така не ѝ се получава на Рут Колева толкова години!? Всъщност, имам идея, но ще е скандално да коментирам, а днес просто не ми иде да бъда зъл. Все още.

 

Иначе ден през ден хвърчат някакви PR фишеци за номинации за Грами, транс галактически успехи, турнета в Китай, Индокитай, гастроли на Марс... А звучат някакси като притчи от задната седалка на премиерската джипка.

 

Всеки е слушал за тези шеметни успехи, но никой не ги е виждал. На всяко следващо чукване в Гугъл, установявам че патката ми е драстично по-популярна от нея. И на местна почва, и зад граница. (Божинов има домашен любимец патица, която е доста популярна в YouTube, бел.ред.).

 

Иначе преди време докато работех по един материал за един сайт, открих общото между Рут и фолкаджийката Татяна. 15 албума и нито един хит. Басиму...

Но пък сигурно е хубаво да си ентусиаст..., пише в първия си пост Боби, но почакайте интересното идва след малко..."

 

Реакции разбира се не липсват!

 

Сашко Васев например пише „в тик-тока й непекъснато се самохвали каква нечувана персона с английски, който дори английската кралица не може да различи нейтив ли е или не. ужасно дразнеща особа, на която не мога да се сетя и една песен. ето, мисля, но не, не мога!“.

 

Повечето коментиращи се съгласяват с автора, но се намират и такива, които да се присетят за първата песен на Рут отпреди десетилетие поне… „Усещам, че си близо“.

 

На следващият ден, Божинов обаче вече е твърдо решен да разпердушини единствената българска надежда за „Грами“ и продължава:

 

"Втори ден ме занимават тежки мисли за PR катастрофите на Рут Колева. Мисля, че е време да ми отпуснат процент от печалбата. Осъзнавам, че без да изпитвам огромно желание за това, всъщност ѝ правя огромна реклама. Сиреч, върша им работата.

 

Ми, какво пък, с тия шармантни турнета в Индонезия, Папуа и Нова Гвинея, няма как да не са направили пачка...

 

Очаквам скоро да пуснат бюлетин, вървящ в комплект с Фанта лимон и 3-ка кебапчета, огласяващ новината че Рут е пяла на Международната космическа станция. И че от съседни галактики са проявили сериозен интерес за евентуално трансгалактическо турне на Рут!

 

Медиите ще го изядат с парцалите! И ще го джвакат цяла седмица! Точно както джвакаха "новината" че Рут била пяла в ресторанта на бащата на Лейди Гага. Който в този момент набрал именитата си щерка по телефона и тя истински се възхитила от 8-мото Чудо на Света - нашата Рут!


Пускам сълза! Бе каква ти сълза, като бясна магарица рева!

 

Толкова съшита с бели конци история, пък толкова трогателна! Избърсвам си сълзите и сополите, и се присещам за разговора, който имах преди време с един познат, музикант, с който работихме в едно ТВ шоу.

 

Човекът ми обясняваше как Рут изобщо не се интересувала от хитове и комерсиални успехи. Тя била алтернативна певица, с алтернативно мислене и алтернативни разбирания за успех.


Викам си на акъла, за това PR-ите ѝ ометоха всички възможни дъна в опитите си да я сложат в едно изречение с Лейди Гага.

 

Но както и да е. Какво ли разбирам аз от алтернативни течения и алтернативен PR, та аз харесвам възможно най-комерсиалната пача на света - Мадона...

 

Разсъждавам на ум кой ли е PR-ът на Рут и дали всъщност не е самата тя. И що занимава хората с такива глупости. Мисля си, карай. Ще взема да си пусна някое нейно парче. Но кое, ебаси. Не знам нито едно... Дали да не звънна на бащата на Гага да ми препоръча някое!?"

 

„Рутко лева, Рутко десна - докога бе Рутко ше твърдиш, че си световно известна?!“, задава риторичен въпрос в коментар друг потребител на мрежата, а ние се опитваме да преценим колко прав е Боби и дали Колева ще забележи написаното за да си вземе бележка от градивната критика.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (2)

Мим Не се търпи
Окончателно ме загуби с новата си прехвалена песен която са пускали по MTV
17.02.2021 14:30 / Отговор
ХемТиУи Ем Ти Ви отдаааавна, отдавнааа не е фактор в музикалната индустрия и никой общо взето не го гледа. Но че е досадница и фантазьорка си много прав.
17.02.2021 19:11

Добави коментар


Попитай Елза