Меню

Избрани новини

Клюкарник

Пореден скандал тресе група „ТОНИКА“

Бивши вокалистки се джафкат в мрежата, Тони Димитрова взе страна

 

Нова война разтресе за пореден път обичаната музикална формация „Тоника“, пише Ретро. Драмите и интригите между бившите и настоящи членове на групата не стихват вече десетилетия.

 

Този път скандалът се разгорял след новогодишната програма на БНТ, в която Ева Найденова, вдовица на Гого Найденов, бе поканена да участва.

 

Изявата й подразнила една от първите вокалистки на „Тоника“, която вече не е част от формацията и се занимава с преподавателска дейност в Бургас.

 

„А най-комично беше участието на пеещата Ева, посмях се доволно“, коментира Елза Паносян в мрежата. Думите й не останаха незабелязани от Тони Димитрова, която е близка приятелка на Ева.

 

Иронично бургаската Бони Тейлър отвърна на Елза: „И какво? Много ли се смяхте на Ева?“.

 

Репликата отключи лавина от коментари и обиди.

 

„Тони, явно в началото на 70-те години, когато бях солистка на „Тоника“ и събирах овациите на публиката, вие още сте нямали връзка с музиката. По въпросното време аз просто си пеех, а въпросната самонадеяна певица тичаше във всички посоки и пак не можеше да ме достигне. Питайте хора, които познават професионалните ми успехи и тогава пишете по мой адрес“, отвърна Паносян на Димитрова.    

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Без значение Елза не ви прави чест да се изказвате за колега по такъв грозен начин.Претендирате за класа ,но не я виждам,жалко.
19.01.2023 18:08 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати