Меню

Избрани новини

Клюкарник

От Монако до Хисаря с влак и автобус! Окончателно се срина митът за ВИП пиленцата! (снимки)

Тузарката Нина на Боби манекена се придвижва с междуселски автобус

 

Големите претенции за луксозен живот, хай лайф, охолство и блясък са само мит, който Пиленцата от Монако незнайно защо се опитват да навират в очите на българите.

 

Луксозните смешници са на подбив откакто са се появили, но през последните седмици имиджа им на измислени герои окончателно се извиси до недостижимите нива на гастарбайтери в германска ферма.

 

След  като станаха за посмешище с участието си в „Смени жената“, където Нина и Боби се хвалеха на „луксозен“ диалект колко са преуспели, как тънат в разкош и как ще станат не милионери, а милиардери – щото го искат и щото щели да живеят в палат до този на Филип Плейн, зрителите ги възнаградиха с титлата „Клоуните от Монако“.

 

Потвърждение на този статут дойде под формата на снимки.

 

Доказателството, че  Боби и Нина живеят в измислен свят защото бачкат като прост обслужващ персонал на самите випове - Нинчето работи на рецепция в хотел, а неосъществения манекен върти геврека като шофьор, идва точно навреме.

 

Пилето Нинка лъсна на снимка заснета от нейна съседка от Хисаря в междуградския автобус, с който отпътува от дома на родителите си там към Пловдив. Пискливогласната женица се метнала на рейса в 8 сутринта, натоварена с няколко пълни с буркани и зимнина чанти.

 

Очевидно родата са ги заредили с провизии, за да преживеят следващите тузарски дни от живота си докато станат милиардери.

 

Редом до найлоновите торбички пълни с продукти от първа необходимост, достолепно се кипри раничка на известна марка, чийто китайски произход може да се види от километри с просто око.

 

Малко по-късно се появи още един кадър на прелетната птица долетяла от слънчевата френска Ривиера.

 

Кадърът пак е заснет в обществен транспорт, но този път превозното средство е на БДЖ. Предполагаме, че от рейса мадам Димитрова се е прехвърлила на железницата за да се добере крайната дестинация – палатът в Монако.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза