Меню

Избрани новини

Клюкарник

Обляна в сълзи Деси Бакърджиева разкри, че е загубила бащата на неродената си дъщеря!

Д-р Хинова от „Откраднат живот“ родила преждевременно

 

Деси Бакърждиева разказа за най-голямата драма в живота си, която я е сполетяла, през живота й.

 

Актрисата призна за голямата си любов, която както внезапно я връхлита, така и я напуска.

 

Тя среща Филип, рус синеок, нейната ученическа любов. Той й предлага брак буквално 2 дни след като се виждат, заживяват заедно, а скоро идва и бременността.

 

Приказката за принца и принцесата обаче не завършва с фразата „и живели щастливо 100 години“, защото съдбата й го отнема.

 

Филип умира след усложнения от ковид в чужбина. Лекарите в Германия се борят за живота на строителния инженер, изписват го, но само три дни по-късно той е приет по спешност в много тежко състояние и умира.

 

През сълзи Деси сподели с Мариян Станков – Мон Дьо и  неговите зрители, че не е успяла да се сбогува с него, нито да го погребе.

 

 

Огромната трагедия предизвиква и спешно и непредвидено секцио, което вади бебето, което Бакърджиева носи, в седмия месец.

 

„Вивиан е родена под щастлива звезда“, довери екранната д-р Хинова от „Откраднат живот" за второто си дете и призна, че героинята й е трябвало да умре защото бременността й не е било възможно повече да бъде прикривана.

 

Освен този тежък удар на съдбата, Деси носи и товара на грижата за своите болни родители, които се нуждаят от нея почти постоянно.

 

Дългокраката красавица още носи годежния си пръстен!


 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза