Меню

Избрани новини

Клюкарник

Екранната Д-р Хинова от „Откраднат живот” гледа тежко болни родители

Деси Бакърджиева се изправя пред поредно предизвикателство в живота

 

Д-р Лора Хинова – един от любимите персонажи на зрителите в хитовата докторска сага „Откраднат живот”, неочаквано загина в катастрофа още в първия епизод на новия сезон.

 

Почитателите на сериала все още страдат по героинята на актрисата Деси Бакърджиева и умуват каква е причината да бъде извадена от продукцията така неочаквано. Версиите им са различни – бременност, скандал с колеги и продуценти, недобро заплащане.

 

Истината обаче се оказва съвсем различна.

 

Бакърджиева сама поискала да не участва в снимките на последния сезон на „Откраднат живот” заради своите лични здравословни проблеми, както и поради сериозното състояние на двамата й родители, пише ПИК.

 

И майка й, и баща й били с тежки заболявания на кръвта. Налагало се често да посещават хематологията и Деси ги придружавала, тъй като нямало на кого да разчитат за помощ.

 

Тичанията между истинската болница и тази от сериала Бакърджиева сметнала, че няма как да съчетае. Тя споделила личната си драма с екипа на Евтим Милошев и те проявили разбиране към нея.

 

Така се наложило в последния момент сюжетната линия да бъде коренно променена и героинята й д-р Хинова да загине в катастрофа.

 

След като персонажът й умира по особено драматичен начин, актрисата получила стотици обаждания и хиляди съобщения в социалните мрежи с комплименти за играта й в сериала, както и въпроси защо не е останала до финала.

 

Деси играе почти от самото начало в любимата на хиляди българи поредица. За първи път тя се появява в края на първия сезон на „Откраднат живот“. Тогава тя е млада специализантка, която по-късно се залюби с хапливия доцент Мазов.

 

Преди да се насочи към актьорската професия, Бакърджиева мечтаела да стане лекар. Или по-точно – пластичен хирург. Това не е случайно. В родата на красавицата има няколко медицински специалисти.

 

„Моята прапрабаба е завършила медицина във Франция. И аз исках да уча това. Когато дойде времето да реша с какво да се занимавам, се отказах от медицината. Осъзнах, че това е изключително отговорна професия. И не е моето призвание. Затова се насочих към актьорството. В тази сфера ми харесва, че оставяш послания. Даваш много положителни емоции на хората, които те гледат“, споделя Деси.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза