Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Нови подробности за състоянието на Кварталната Батка от „ДжиДжи - БиДжи“!

Известният варненски шоумен влезе в болница след инсулт

Комикът Тоньо познат от шегаджийската банда „Ала Бала“ бе покосен от инсулт и приет в болница във Варна, както по-рано първо съобщи LifeOnline.bg.

Кварталната Батка от „ДжиДжи - БиДжи“ и „Ала бала“ е получил инсулт, който е поразил част от мозъка му.  Радостната новина, е че състоянието му вече е стабилизирано и днес по обяд той е бил изписан за домашно лечение.

Лекарите са направили всичко възможно за да овладеят пораженията и шоуменът е освободен в стабилно състояние за възстановяване след преживения тежък инсулт.

Известният бохем, когото всички от нощният живот на морската столица много добре познават, ще трябва да го дава по-леко през следващите месеци и спазва строг режим на спокойствие.

„За известно време май се налага да забрави за клубовете, шумотевицата, алкохола и жените.“, коментират близки на зевзека. По информация на нашата медия, Тоньо страда от частична пареза и увреждане на зрението в следствие на заболяването си

Тоньо заедно с аверите си Мирослав, Даниел и Деян Милев правят скечове в клубове, телевизии и интернет вече 19 години. Групичката им е известна с различни имена.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати