Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Нестандартен чужденец посети министър Захариева в кабинета й (снимки)

Гостът идва от югоизточна Азия

Докато се занимава с важните въпроси относно външната политика на България в това число и предстоящото европредседателство, министър Екатерина Захариева бе навестена от специален задграничен гост.

Съвсем неочаквано “на рамото” й каца малка птичка, която рядко може да бъде видяна извън клетка в българската природа, а именно Зеброва амадина. За специалното посещение се похвали самата Захариева в профила си във Фейсбук, пише ПИК.

„Днес имам много специален гост в кабинета си. Добре дошъл на Зебровия амадин, който вече 10 минути ми прави компания“, похвали се първият ни дипломат. По всичко личи, че министърът на външните работи се е привързала към малката птичка и може би ще я приюти за постоянно в кабинета си.

Зеброва амадина влетя в кабинета на Екатерина Захариева

Орнитолозите знаят, че Зебровата амадина е една от най-популярните птици, които любителите на пернати отглеждат в клетка у дома, тя е разпространена в Австралия, Индонезия и Източен Тимур. Това е много красива малка птичка (12 грама бел.ред), при което доста непретенциозна, затова е много лесна за отглеждане дори от хора, които никога преди това не са имали птици.

Поверие твърди, че духовете на наши покойни близки идват да ни наглеждат и напътстват под формата на птици, най-често като гълъби.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати