Меню

Избрани новини

Пикантерии

Не издържат - Развратници заливат Кумбата с мръснишки СНИМКИ

Той им връща клипчета от оргии

 

След победата в онлайн риалитито „Къщата на инфлуенсърите“ мацки заливат Кумбата с голи снимки, похвали се сам онлайн сензацията.

 

Андрей Кумбаров по-познат като Кумбата спечели втория сезон на „Къщата на инфлуенсърите“ и парична награда от 25 000 лв. Формата събира известни лица от социалните мрежи в една къща за няколко дни. Основното им средство за препитание - телефоните, чрез които блогърите създават съдържание, им се изземат и им се предоставят само за 30 минути на ден.

 

Инфлуенсърите са принудени да преодоляват различни изпитания, да оцеляват сред интригите в къщата и да се справят с най-различни стратегии и коалиции. Победителят в тези „битки“ печели парична награда.

 

Кумбата признава, че е все още сърцето му е свободно, а след победата в риалитито, не може да се отърве от мераклийки, които му изпращат срамотиите си.

 

Някои си изпращали дупетата си, а други съчинявали стихотворения. „Веднъж казах, че розите за жените са като голите снимки за мъжете и подучих вълна от съобщения „ето ти една роза“, разкрива напористия жребец.

 

Той също не е от скромните и често отговаря с откровени клипчета от оргии с негови приятели и различни момичета, на които се вижда как се справя в кревата, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

Кумбата получи голяма популярност покрай победата си в "Къщата на инфлуенсърите"

Въпросните видеа дори изтекоха в мрежата и станаха вайръл, както сега е модерно да се казва вместо „популярни“.

 

По всичко личи, че младият мъж го е ударил на разгул и няма желание за сериозни отношения. Причината се крие в това, че жените обичат вниманието, а на този етап той е концентриран в своето развитие и работата си. „Нямам време за приятелите си да изляза, а пък какво остава да извеждам мацка на срещи“, каза Кумбата.

 

Зевзекът от мрежата смята, че вероятно, когато дамата на сърцето му се появи, ще му завърти главата и ще пренареди живота му.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Ранът Какво е това недоразумение на дефектен кондом?
17.01.2024 18:52 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза