Меню

Разцъкай

Най-добре облечените на червения килим – Оскар 2018 (снимки и видео)


Sandra Bullock in Louis Vuitton. Jewels by Lorraine Schwartz, shoes and bag by Jimmy Choo 3/17

Тази година липсваха скандални решения

Наградите предшествали тазгодишните юбилейни Оскари преминаха под знака на #MeToo и почти всички звезди бяха облечени в черно в знак на съпричастност към жертвите на сексуален тормоз.

От своя страна Американската филмова академия реши да отрече този "дрескод" и призова филмовата гилдия да забрави за униформите като знак на сила и смелост и да се забавлява на церемонията.

Така се получи един от най-веселите и пъстри „червени килими“ в историята на наградите, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Едни от най-спорните тоалети бяха този на Никол Кидман от Армани Приве и Салма Хайек в GUCCI с деколте обсипано с камъни.

И двата тоалета получиха много положителни и отрицателни коментари заради странните си форми.

Някои оприличават Хайек на индийска принцеса, други решиха, че панделката на кръста на Кидман е прекалено голяма.

Актрисата Мерил Стрийп не изневери на стила си и заложи на изчистена рокля в червено на Диор, а Ема Стоун, отличена за най-добра актриса миналата година, реши да бъде наистина различна и се появи в сатенен костюм от сако и панталон от Луй Вюйтон, като въодушеви стилистите да я провъзгласят за истинска модна икона.

Макар и да не бяха в черно, много звезди бяха избрали по-затворени тоалети, но не липсваха и преливащи деколтета.

Като цяло тази година липсваха скандални решения, които всеки яростно критикува, а повечето знаменитости заложиха на класическите кройки и цветове.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар