Меню

Избрани новини

Риалити

Миро обясни защо няма да бъде ментор в следващия сезон на „Гласът на България“

„Предложението на bTV за „Гласът“ не ме устройваше

 

Миро реши да разсее слуховете, че ужасният му характер е причина да не го гледаме в следващия сезон на "Гласът на България".

"Добре е да внеса яснота ЗАЩО не съм треньор в “Гласът на България” за да дам добър тон. Изключителният ми юридически съветник и екипът му, постигнаха договорът ми с бтв да е екслузивно и само за отминалия 10-и юбилеен сезон на “Гласът на България”.Т.е имахме бутиков договор за първата кръгла годишнина на световния формат “Гласът” в България, с което ангажиментът ми към медията приключи. Добре е също така да добавя, че БТВ инициираха разговори за предоговаряне на условията за новия 11 сезон.

АНКЕТА: Кое от риалити предаванията очаквате с нетърпение през есента?

Предложението, което БТВ ми отправи не ме устройваше- контрапредложението ни пък не устройваше тях. Честен бизнес. Това е. С топли чувства към целия екип на бтв и на Гласът се надявам да съм бил изчерпателен, без да съм засегнал достойнството на някой. Благодаря Ви за вниманието!", обясни той в социалните мрежи. От думите му става ясно, че Графът не е бил първи избор за ментор в предаването, след като с Миро все пак са водени преговори.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (1)

mila Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto
07.06.2024 20:00 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза