Меню

Разцъкай

MIRAIN представи първия си албум на бляскава премиера! (галерия)


Снимки от събитието

 

Премиерата на дебютния албум на младата певица MIRAIN от „Гласът на България“ се състоя при пълна зала миналия уикенд. Популярни личности и ярки представители на обществения живот, културата, модата, музикалните и арт среди, а също и бизнеса уважиха събитието.

Ето какво се случи накратко: В шоуто на сцената специално участие имаха трима забележителни артисти: популярният млад китарист – Илин Папазян – Ниньо, Иво Александров (Freakcello) и Любо Цанев – един от най-талантливите пианисти унас. Специално изработената мултимедия от визуалните артисти Те27formers допълни цялостно шоуто. Водеща на бляскавия ивент бе харизматичната Гери Дончева Янков.

Аранжиментите в „Clear“ са дело на Иван Шопов, който беше съществена част от сценичната програма. Мария Илиева, която бе ментор на MIRAIN в „Гласът на България“, присъства на концерта и не скри симпатиите към дарбата на фаворитката си. Също така заяви, че уникален глас като този на MIRAIN е истинска надежда, че българската музика е в добри ръце. Албумът вече се стриймва в по-добрите световни платформи като Amazon Music, Apple Music, Spotify, Tidal, Deezer, YouTube Music и др. и се радва на международен интерес. Дизайнерът на годината Стоян Радичев се бе погрижил за фантастичния имидж на певицата с две рокли уникати.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар