Меню

Избрани новини

Фен зона

Да носиш 30 000 върху себе си! Мирейн блести в невиждана рокля (снимки!)

Облечена в 30 000 кристала блестеше MIRAIN

 

Произведение на Стоян Радичев изуми гостите на премиерата на вокалистката от “Гласът на България”

Рокля с над 30 000 кристала украси финото тяло на виртуозната певица, а гостите шушукаха, че тоалета, с който Мирейн откри вечерта е поразителен.

Това се случи по време на премиерния концерт, на който MIRAIN представи дебютния си албум “Clear”, стриймван в най-добрите световни платформи за музика. Нейният ментор Мария Илиева неведнъж е обличала модните творения на Стоян Радичев и остана доволна и горда от представянето на 17-годишната Лейди.

MIRAIN беше именно в нейния отбор по време на последния сезон на “Гласът на България”. Преди да излезе на сцената MIRAIN впечатли гостите с още една рокля от ателието на асеновградския моден творец - семпла линия с изящни перли около шията, деколтето и гърба в стил “Одри Хепбърн”.

Стоян Радичев е носител на най-престижното отличие в модната индустрия в България - “Златна игла” на Академията за мода - и за никого не беше чудно, че роклите са в тон на изкуството, случващо се на сцената - магнетични и въздействащи. Концертът бе връхна точка на вечерта, където младата певица демонстрира вокални способности и сценично присъствие, които оставиха публиката без дъх.

На сцената до Мирейн бяха и Иван Шопов (electronics), Илин Папазян (китара), Иво Александров FreakCello (виолончело) и Любо Цанев (пиано). Дебютният албум “Clear” включва разнообразие от музикални стилове, които разкриват широчината на нейния талант и обещават светло бъдеще в музикалната индустрия. Сред гостите имаше популярни личности от арт средите, политическия свят, модния бранш и бизнес средата в България. Вечерта завърши с бурни аплодисменти и овации, доказвайки, че когато модата и музиката се съчетаят, резултатът е магия.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (1)

mila Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto
07.06.2024 20:00 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза