Меню

Избрани новини

Звездите

Между чука и наковалнята: Принц Хари отново е изправен пред труден избор!

Малкия син на Краля ще трябва да присъства на събитие в Лондон

 

Принц Хари отново и отново се изправя пред трудни житейски ситуации, които го принуждават да избира между кралското семейство и законната си съпруга Меган. Този път най-малкият син на Крал Чарлз очевидно ще жертва принципите на любимата си жена, което може да провокира проблеми в отношенията им.

Според британския таблоид Mirror през първата половина на май във Великобритания ще бъде отбелязана годишнина от състезанието за военни спортисти Invictus Games, създадено от принц Хари. Според слуховете десетата годишнина на Invictus Games ще бъде отбелязана с особен мащаб - на събитието ще дойдат дори членове на кралското семейство, с които Хари не поддържа добри отношения след заминаването си в САЩ. В същото време принцът не може да пропусне годишнината от Игрите - все пак те са негова рожба.

Журналистите също са загрижени за моралната страна на въпроса: Хари няма да може просто да дойде във Великобритания. Като минимум той ще трябва да се срещне с болния си от рак баща и съпругата на брат си принц Уилям, който също наскоро беше диагностицирана със злокачествен тумор. Няма да е възможно да не изрази съчувствие; просто ще изглежда неморално.

Всичко това очевидно ще притесни Меган - актрисата направи всичко възможно да откъсне Хари от семейството му и най-вероятно няма да й хареса евентуалното им помирение. Меган може да иска да придружи съпруга си по време на пътуването, за да предотврати излизането на ситуацията извън контрол, но дори тя е наясно, че никой от кралското семейство няма да бъде доволен от среща с нея.

Сега настроението в Лондон по отношение на Маркъл е много опасно: някои дори я обвиняват за болестта на Чарлз, който е преживял много стрес покрай заминаването на сина си от Обединеното кралство и отказа му да изпълнява задълженията си на член на Кралското семейство.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати