Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мая Манолова „зашеметява“ инвалиди и гладуващи облечена в "Шанел" и "Луи Вютон"-Кипри се сред народа с чанти по 1500 евро!

Еткикети за десетки хиляди се крият от вътрешната страна на дрешките на модната кокона

Шеметната омбудсманка и сегашен кандидат за кмет на София Мая Манолова, която в предизборната си кампания го играе светица за бедните и онеправданите, заема не само едно от челните места в класацията за най-имотни български политици, но се перчи с един от най-скъпите гардероби сред дамите в челните редици на държавата.

Нещо повече - Манолова, която досега е изхарчила около 2 милиона лева за кампанията си, има наглостта да се прави на загрижена за народа, обикаляйки с тоалети и аксесоари за хиляди евро.

Справка на ПИК с изявите на Манолова в последната година показа, че кандидат-кметицата с двойни стандарти е върла почитателка на най-скъпите модни брандове - "Луи Вютон", "Шанел" и "Долче и Габана".

В обувалника си кюстендилчанката разполага с десетки чифтове на италианците Доменико Долче и Стефано Габана. Манолова тропа по паветата в центъра на София с дизайнерските чепици, цените на които в официалния сайт на бранда започват средно от около 1000 евро. 

Освен обуща за десетки хиляди левове, кандидат-кметицата на София е прахосвала с лекота от доскорошната си заплата като омбудсман и за дизайнерски чанти, предимно на "Луи Вютон" и американския бранд "Майкъл Корс". Манолова държала колекцията си от чанти в отделен гардероб, като освен на изброените марки, имала и доста модели на италианската фирма "Фурла". Сдобива се с тях най-често от магазин на бул. "Витоша", в който най-евтините модели били по 500 лв., никога не си тръгвала само с един артикул.

Явно гузната съвет на Манолова понякога все пак се обажда, тъй като за снимки кюстендилчанката често позира така, че да прикрива марката. Не е трудно обаче в световната виртуална библиотека да бъде открита цената на дамските чанти на Манолова. Моделите на "Майкъл Корс", например, в собствения му уебсайт се харчат на цени между 700 и 2500 долара

В този вид, "нагиздена" с хиляди левове, бившият омбудсман агитира софиянци да гласуват за нея на предстоящите местни избори. 

КАКВА ОТКРОВЕНА ПОДИГРАВКА С ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ! 

Мая Манолова с костюм на "Шанел" и чанта на "Майкъл Корс"  за над 10 бона общо

Скъпата чанта на Майкъл Корс, както и Луй Вюйтон

Чантата, с която Манолова е на снимките горе, е на "Луи Вютон", а цената й е 1550 евро!!

Манолова с един от любимите си модели - черно-бели токчета на "Долче и Габана". Обувките на италианския бранд започват средно от около 1000 евро нагоре

Пак на същата марка са и шалчетата на Манолова, които са задължителен аксесоар към почти всяка нейна визия

Така се ходи на позьорска акция за закупуване на храна за бедните - с костюм и шалче на "Луи Вютон"

Модна Конкона - Мая Манолова

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати