Меню

Избрани новини

Пикантерии

Киро Скалата: Културистите станаха мъже на повикване! (видео)

Легендарният фитнесманиак е разочарован от младото поколение

 

Кирил Вълчев е емблематично лице (и тяло, б.р.) от времето на прехода до наши дни и е врял и кипял сред силовите групировка от където познава куп легендарни личности от подземния свят.

 

Създателят на култовото предаване „Фитнес мания“ познат като Киро Скалата, разкри защо е прекратил продуцирането на шоуто и защо вече не организира бойни вечери:

 

Спирам, когато загубя страстта и любовта. Ще ви кажа защо културизмът вече не ми е интересен. Преди беше идеология срещу социалистическата матрица. Нещо, което беше забранено. Изгражда качества в мъжа.

Освен да бъде умен с главата, но и с тялото. Идеалът на Сократ и Платон. Когато едно подобно нещо се превърне в бизнес и цел да се изкарват мангизи, вече се губят сърцето и любовта.“, обяснява Киро своята философия.

 

За бойните вечери смята, че са загубили автентичност:

„Едно време битките бяха организирани от ентусиасти. По-късно Любо Джубрилов се появи. Той каза, че ще прави нещо със спортна насоченост. Можеше да си позволи да ryби по 20 бона всеки месец.


 

На мен състезанията не ми бяха интересни. Загуби се реалният бой. Почнаха да се мачкат долу на земята. Не ми харесва. Аз съм по кикбокса и бокса.

Не е по моята психология да има мъжки тела, дълго време гушнати на земята. Нещата много се смениха. В началото се биеха истинските бандити. После дойдоха спортистите. Повечето интересни образи бяха застреляни или са по затворите.“


Киро Скалата няма много позитивно мнение за съвременните мъжкари и културисти и ги нарича „мъжки проститутки“:

 

„Самите културисти вече не са никакви биячи. Те работят жигола. Нищо не остана от идеологията, щом един велик мъжкар може да си позволи да бъде жиголо, вместо да е герой. Старите бандити имаха колоритен живот. Те притежаваха смелост. Битките на улицата бяха на живот и смърт с осакатяване. Поради този напрегнат живот имаха фантазия.“, описва ситуацията в зората на демокрацията Вълчев и продължава да си спомня:„ През 2005-та година вече не се интересувах от културисти и емемей бойци. Само от мадами. Затова правех шоу с красавици. Мъжете винаги са мрънкачи и недоволни.

Вече не са бандити, станали са полека-лека полумъже, полужени.“, заключва за настоящата ситуация Киро Скалата за YouTube канала "Спортната джунгла".

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати