Меню

Избрани новини

Афиш

Кирил Ефремов от "Под прикритие" отправя покана за театър

Актьорът познат на широката публика от криминалната поредица по БНТ и пълнометражния "Възвишение" е изключително зает в няколко представления, в които играе и ще почива само две седмици през август

43-годишният Кирил Ефремов е един от актьорите в най-новата постановка на Народния театър "Иван Вазов" - "Актрисата", където дели сцената със Стефан Данаилов и Аня Пенчева.

Въпреки че Ламбо от 5 години не играе, той е изкушен от колежката си Аня Пенчева отново да стъпи на сцената и да усети любовта на публиката, именно с този спектакъл.

С постановката Ефремов, Данаилов и Пенчева ще обиколят страната, като ще финишират на фестивала Арт поток в Царево в края на юли.

Тази вечер пък имат представление в София.

Утре, 19 юни, театроманите могат да гледат "Направо от асансьора" на реж. Иван Радоев, където прошареният актьор си партнира със Стефания Колева, Елен Колева, Маринела Ангелова, Евгени Будинов, Павел Иванов и Теодор Папазов.

Ефремов е плътно зает до края на юли с театралните си ангажименти.

Дори няма да може да придружи семейството си на морето през юли, когато те ще се отправят на мечтания отдих.

Той ще прескача за по ден-два да ги види и отново ще се връща в столицата, за да работи.

Едва през август за около две седмици Тишо от "Под прикритие" ще ползва летния си отпуск с жена си - инструкторката по аеробика Елена Ефремова и техният син.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати