Меню

Избрани новини

Клюкарник

Интересна новина обяви бременната Джулиана Гани! (снимки)

Силиконката очаква близнаци

 

Бременността е потвърдена! "Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима!", с тази новина риалити звездата Джулиана Гани сюрпризира последователите си в Инстаграм.

 

Силиконката показа и снимки от традиционната за всяка знаменитост „бременна фотосесия“.

 

На кадрите са заедно с поредния й любим Теодор. С друга снимка от същата фотосесия малко по-рано, Гани подведе потребителите, че е сключила брак, тъй като снимката сякаш беше на фона на булчински букет, а тя облечена в подобен тоалет.

 

"На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват. Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство! След няколко месеца се запознах с Теодор, който ме спечели с изключителната си доброта, доблест в професията си, но най-вече с начина, по който се грижеше за детето ми", излива душата си Джулката.

 

 

"Ще бъдем четирима в началото на следващата година. Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично. До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеш. Още мислим варианти за имена, защото се отказах да се казва Джулиана, ако е момиче, и Теодор ако е момче. Надявам се да съм отговорила на всичките ви въпроси, ако не - питайте", добавя бъдещата майка.

 

Припомнете си, че Джулиана има момченце Давид от втория си съпруг Илиян. Двамата се разведоха след шумен и показен развод, в който си прехвърляха обвинения и компромати.

 

Четири месеца Джулиана не беше виждала детето, а делото за попечителство и родителски права приключи със споразумение, в което се казва, че майката предоставя правата за отглеждане на бащата.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати