Меню

Избрани новини

Риалити

Гримьорът Бони се възмути на фалшивите новини и замесването му в лъжата, че Орнела е починала!

Певицата сподели: Съжалявам за това, което изпитаха близките ми

 

Тази седмица беше разпространена фалшива новина, че поп-фолк звездата Орнела е починала. За щастие, звездата е жива и здрава. Тя е известна най-вече с хитовете си "Тип топ" и "Изпий си кафето". Орнела, чието истинско име е Теодора, се отказва от музикалната кариера преди години, за да стане медицинска сестра.

 

 „Досега не ми се беше случвало подобно нещо. Не се изненадвам, обществото ни няма ценностна система. Съжалявам много за това, което преживяха моите близки. Нямам представа кой е първоизточникът на информацията, че съм починала”, разказа Орнела пред Нова телевизия.

 

Неволен участник в този лош сценарий стана топ гримьорът Борислав Соколов, известен с артистичния псевдоним Мис Бони. Той изрази разочарованието си от някои медии сред които и доста сериозни издания, които без да проверят са публикували невярна информация.

 

„Бях подведен от новина за смъртта на Орнела, която се появи в YouTube и Фейсбук. Знам, че моята страница е популярна, защото хората ми имат доверие, защото винаги казвам истината.

Но работа на журналистите е да си проверяват информацията. Извинявам се на Орнела и на тези, които са се подвели от моя пост, но не аз разпространих това, просто моята страница е по-популярна и всички видяха и научиха едва когато и аз споделих без да знам фалшивата новина.“, сподели пред репортер на LifeOnline.bg Бони.

 

 

Аз проверих, и видях, че сериозна медия е написала новина, и тогава споделих поста. Веднага обаче бях сигнализиран, че Орнела е жива и здрава. Започнах аз да върша работата на репортерите. Макар да не съм чувал Орнела от години, намерих връзка с нея и се оказа, че това е изфабрикувана фейк новина.“

 

 


„Хората трябва да разберат, че тази лъжа не тръгва от мен. Тя тръгва от много други сайтове и YouTube. Но аз имам смелостта да застана с името и лицето си и да кажа, че е станала грешка, докато колегите ви бързичко си редактираха заглавията и статиите, без дори да се извинят на читателите си, и поставиха мен в ролята на лъжец.“, допълва известният гримьор, който от десетки години се грижи лицата на известните жени у нас да се доближават до представата за истински звезди.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати