Меню

Избрани новини

Риалити

Госпожицата победи Миро и Крисия в "Маскираният певец" (видео)

Почти никой не се усъмни, кой се крие под маската й

 

И последната маска в "Маскираният певец" вече е свалена, а изненадата бе не само за зрителите, но и за панелистите Мартина Вачкова, Алекс Раева, Азис и Владо Пенев. Най-непобедимият образ в продукцията на Магърдич Халваджиян се оказа гласът на Виктория Георгиева, певицата която ни представи две поредни години на "Евровизия". Именно тя свали последна маска в сезона.

 

 

Всъщност Госпожицата бе единствената в шоуто, която няма загубена битка от първото до последното предаване. Това до голяма степен породи подмятания от страна на зрителите, че няма случайни неща. Категоричната й победа бе пред останалите два образа, този на Носорогът, в чийто костюм се "криеше" Миро Костадинов и Гъбарко, който в крайна сметка се оказа момиче - младата гвардия Крисия."Избутаха я до края тази Виктория!" - коментираха недоволни фенове на "Маскираният певец" във Фейсбук. Провал пълен на "Евровизия" и тук като компенсация сега, много нагласено", захапаха темата и други.

 

АНКЕТА: Финалът на кое тв състезание очаквате с нетърпение?

 

 

"Ужасно съм разочарована! Даже от отпадналите до сега маски имаше къде къде по-интересни. Тази госпожица не ме грабна още от началото", възмутени са някои, които не отричат таланта й на певица, но пък твърдят, че няма харизма и е скучна на сцената.

 

"Пълен фалш, още от самото начало я бутаха да продължи напред, въпреки слабото й представяне на всеки един лайф! Несъмнено, Крисия трябваше да бъде истинския победител", на мнение са зрители на шоуто на Нова телевизия.Многобройни бяха и положителните коментари за Виктория, на които лично тя отвърна така:

 

"Благодаря ви за подкрепата и красивите думи!ГОСПОЖИЦАТА получи хиляди мили коментари и именно те ме караха през последните три месеца да бъда още по-уверена в себе си и да продължавам смело напред!

Беше наистина незабравимо и забавно преживяване, което не мога да сравня с нищо друго. Очаквайте много нови изненади от мен! Обичам ви!! И поздравления за всички други участници. Бяха страхотни!"/ източник HotNews.bg

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза