Меню

Разцъкай

Гледайте през уикенда: две Годзили, дъщерята на Дракула и романтична измама (трейлъри)


Годзила и Конг: Нова империя

„Годзила и Конг: Нова империя“ е вторият филм за японския гущер, издаден през май, и петата част от медийния франчайз MonsterVerse на Legendary. Тази година франчайзът, който стартира през 2014 г., празнува своята десета годишнина, а самият Годзила празнува своя 70-ти рожден ден. Но за разлика от „Годзила минус 1”, режисьорът на „Нова империя” Адам Уингард не бърза особено да се връща към корените на японската култура, напротив, блокбастърът му за кайджу прилича на атракция на Дисни за най-малките, заснета без преструвки; на оригиналност, но с ясното желание да събере в боксофиса приличен приход - което като цяло се получи: с бюджет от 135 милиона долара, "Новата империя" успя да достигне половин милиард. Сюжетът на филма се върти около членовете на организацията Монарх, които успяват да открият нов вид Кинг Конг и Годзила в скритите дълбини на Кухата Земя. 3/7

Представяме ви шестте отличаващи се премиери на месеца

Времето се затопля и всички плъзнаха по паркове и градинки на слънце, но дъждовното време в някои части на страната принуди мнозина да си останат у дома и да се отдадат на филмов маратон.

Ето някои от новите филми през май, включващи комедиен хорър за дъщерята на Дракула и награден с Оскар японски блокбастър за нападение от гигантски радиоактивен гущер.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар