Меню

Избрани новини

Фен зона

Гери Дончева вече е доктор (снимки)

В деня на будителите проф. Димитър Димитров връчи нови титли

 

Една от най-изисканите българки Гери Дончева Янков, както е новото й фамилно име след като се омъжи преди почти две години, завърши своята докторантура и така придоби научно-образователната степен “доктор”, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

Защитата на нейната дисертация бе публична и мина успешно в началото на месец юли, а чак сега в навечерието на Деня на народните будители Гери получи своята диплома от ректора на УНСС.

 

На тържествената церемония проф. Димитър Димитров връчи нови титли не само на доктори от различните катедри на университета, а и на доценти, професори и други академични преподаватели.

 

Става ясно, че Гери е успяла в указания от държавата срок да напише и защити дисертацията си, която е на тема в областта на здравния PR. Неин научен ръководител е проф. Любомир Стойков, а сред рецензентите са и няколко професора от Софийския Университет.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Geri Doncheva Yankov (@geridoncheva)

 

Повече от пет години г-жа Янков работи като експерт по здравен PR в най-голямата болница за рехабилитация в България - “Сердика”, както и отговаря за публичните комуникации на няколко престижни здравни клиники в столицата.

 

На същата церемония дипломата си за доктор получи и друг известен здравен PR - Боряна Маринкова. От снимките и видео кадрите става ясно, че това е много вълнуващ момент за всички в академичната среда на УНСС.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от UNWE | УНСС (@unwebg)

 

На церемонията Гери е присъствала с дъщеря си Мария Магдалена, съпруга си Емил и майка си Мариела.

 

Сценичните ангажименти на д-р Дончева Янков се увеличават с настъпване на парти сезона.

 

Предстои елегантната дама да бъде водещ на десетки специални събития и церемонии, сред които “Златна Игла” (най-престижните награди за мода в България), Балът на фондация “Мечта за дете”, Балът на Лайънс клуб и други.

 

В изборния ден Гери ще коментира и настоящия балотаж в изборното студио на NOVA, където ще се изяви като комуникационен експерт.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза