Меню

Избрани новини

Фен зона

Гери Дончева ще става доктор?

От година и половина красавицата работи в болница, какво ли е намислила сега?

 

Преди да започнете да си представяте Гери Дончева, облечена в секси медицинска униформа, ще направим уточнението, че тя няма да става лекар, а „доктор“ (т.е. носител на образователна и научна степен), след като защити своята дисертация.

 

Самата тя обяви в “На кафе”, че е поела по пътя на науката преди година, когато са били кандидат-докторантските изпити. Сега е докторант редовно обучение в УНСС, катедра “Медии и обществени комуникации”, а темата на дисертационния й труд е свързана с връзките с обществеността в здравната сфера.

 

Наред със сценичните й изяви от година и половина насам Дончева работи като пиар мениджър на най-голямата болница за рехабилитация в България “Сердика”. Ето защо не е изненада за никого, че красивата гърла пише дисертация именно по тези въпроси.

 

Научният принос, който ще реализира Гери, се очаква да е общодостъпен за целия свят, тоест специалисти от цял свят ще имат на разположение и ще могат да прилагат в работата си теоретичните обобщения и изводи на Дончева.

 

 

Има и още една забележителна подробност: неин научен ръководител е не кой да е, а създателят на телевизионната модна журналистика у нас, комуникационният и медиен експерт - проф. д.н. Любомир Стойков.

 

Той е носител на много авторитетни призове, сред които и на „Златен век“ – звезда, голямата награда на Министерството на културата за неговия значим принос в развитието и популяризирането на българската култура и изкуство, Почетния знак „Св. Климент Охридски“ – със синя лента, „Златното перо“ на СБЖ и др.

 

За проф. Стойков се знае, че е особено придирчив, взискателен и безкомпромисен, когато определя кои докторанти да бъдат под неговото научно ръководство.

 

Докторантурата на Гери Дончева ще продължи три години, през които се очаква тя да направи много сериозни научни изследвания в секторния PR – и по-конкретно - в комуникационния здравен мениджмънт.

Дончева подсказа и че работи над нова детска книга, за да зарадва многобройните си читатели.

 

Пожелаваме й успех в начинанията и безкрайно творческо вдъхновение!

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза