Меню

Избрани новини

Риалити

Ето кои са треньорите в следващия сезон на "Гласът на България"

Дара отново има запазено място в състезанието

 

След като стана ясно, че Графа се завръща на мястото на Миро като треньор в "Гласът на България", от продукцията обявиха и останалите звезди.

Това отново ще са поп сензацията Дара, каката на поп музиката Мария Илиева и доживотно абонираният за въртящо се кресло Иван Лечев. Четиримата ще се впуснат в търсене на най-добрия, необикновен, вълнуващ и достоен „глас на България“, а какви умения и тактики ще приложи всеки от тях по пътя към победата в новия сезон, зрителите тепърва ще разберат.

АНКЕТА: Кое от риалити предаванията очаквате с нетърпение през есента?

Единадесетото издание на „Гласът на България“ ще се излъчи тази есен по bTV, а кастингите вече са факт. Изключителни, нови и талантливи участници ще стъпят на голямата сцена на обичаното музикално шоу, за да се преборят за своето място в един от отборите. Четиримата треньори вече са готови и „наострили уши“, за да чуят и привлекат на своя страна най-добрите гласове, а конкуренцията помежду им ще бъде още по-безкомпромисна.

„Безкрайно щастлива и удовлетворена съм, че имам възможността отново да седна на треньорския стол на „Гласът на България“ и нямам търпение да среща още по-цветни и щури покемони тази година“, заявява очарователната DARA преди старта на снимките.

 

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза