Меню

Избрани новини

Пикантерии

Екс съпруга съди бившия кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани!

Тя се жалва, че не изплащал издръжка

 

67-годишната фармацевтка Джудит Джулиани съди бившия си съпруг и бивш кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани, като иска от него почти четвърт милион долара под заплаха от затвор, съобщава Page Six.

 

Екс съпругата на приближения до Доналд Тръмп предприемач Рудолф Джулиани настоява той да й плати 260 000 долара или да влезе в затвора, според жалба подадена във Върховния съд на щата Ню Йорк. 

 

Двойката беше женена от 15 години, но през 2018 г. съпругата подаде молба за развод, позовавайки се на факта, че „той е станал съвсем различен човек“.

 

Бракът на Джулиани беше прекратен през 2019 г., но разведената съпруга остана недоволна, защото Джулиани уж не й се издължил - според нея той дължал почти 260 хиляди долара, които трябва да бъдат платени, за да поддържа къщата им в Палм Бийч, заплатата на икономка и разходи за членството ѝ в частен клуб.

 

 

Луксозният недвижим имот в Палм Бийч беше обявен за продажба през 2019 г. за повече от три милиона долара, но така и не бе продаден. Джудит смята, че бившият й съпруг трябва да й плати исканите пари, независимо дали имотът е продаден. Тя твърди, че е платил само 60 000 долара и й дължи още 200 000 долара.

 

Бившата съпруга също иска да прибере пари за членски внос на елитен кънтри клуб от 78-годишния бивш съпруг. Джудит, каза тя, е била принудена да плати на клуба 70 000 долара, "за да поддържа добра репутация", за което настоява да получи тези пари от бившия си съпруг.

 

Освен това Джудит търси детска месечна издръжка от 5000 долара, за да плати за асистент или икономка. 

 

По нейни думи досега Джулиани е правил само "епизодични и непостоянни" плащания, както бившата съпруга обяснява в жалбата, но ги е върнала, защото сумата е била недостатъчна и неадекватна за техните уговорки. 

 

Сега тя иска да получава месечна издръжка от бившия си съпруг редовно.

Джудит е убедена, че бившият кмет има достатъчно пари, за да плати разходите й, включително лихвите. 

 

Рудолф Джулиани притежава няколко значими сгради в Ню Йорк и Палм Бийч и също така печели приходи от различни медийни договори. 

 

Адвокатите на Джудит Джулиани казват, че ако бившият съпруг пренебрегне плащанията, той трябва да бъде изпратен зад решетките, съобщава Page Six.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза