Меню

Избрани новини

Звездите

Джак Никълсън е покосен от тежка болест

Разбираемо е творческото му мълчание

 

Като най-номинирания актьор в историята на наградите "Оскар", Джак Никълсън ще остане в историята като един от най-великите холивудски актьори.

 

Но сега, на 23 април той навърши 85-годишна възраст, но сякаш Джак е изчезнал от обществения живот, като се съобщава, че здравословното му състояние далеч не е идеално.

 

Всъщност източник, близък до актьора, съобщи пред Radar, цитиран от Дейли Експрес, че звездата изживява "своите последните тъжни дни" в имението си в Лос Анджелис.

 

Въпреки че няма официално потвърждение от звездата или от негови говорители, близък приятел разказва, че Джак "вече не излиза от дома си", а синът и дъщеря му са поели грижите за него.Вътрешният източник продължава да разказва: "Общността на Мълхоланд Драйв е доста сплотена и всички се притесняват за него. Физически той е добре, но умът му е "изчезнал". Наистина е тъжно да видиш, че толкова талантлив актьор като Джак си отива по този начин. "

 

Тези думи могат да означават само едно - деменция и Алцхаймер...

 

Феновете от години се чудят какво точно се случва с Никълсън, като се има предвид, че последният филм, в който участва, е от 2010 г. Сега става ясно защо той се е оттеглил от развлекателната индустрия, която му донесе толкова много успехи в неговата половинвековна кариера.

 

Наскоро стана ясно, че и Брус Уилис страда от аналогично заболяване, което слага край на кариерата му.

 

 

 

 

LifeOnline.bg – вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Български гражданин Как така последният филм в, който бил участвал бил през 2010-та година?!
Ами "Room 237" от 2012-та?!
Ами "Тони Ердман" от 2016-та?!
02.05.2022 23:13 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати