Меню

Избрани новини

Афиш

ДЕТСКА АКАДЕМИЯ ''ТОМ И ДЖЕРИ'' ПРОВЕДЕ ДЕТСКИ СПОРТЕН ПРАЗНИК ЗА ДЕНЯ НА ДЕТЕТО 1 ЮНИ (СНИМКИ)

Две поредни съботи и недели зала ,,Сиконко'' бе препълнена от детски смях

В продължение на дългогодишната си практика детска академия „Том и Джери" не изневери и през 2019 на професионализма си и добрия подход, използвайки събирателният мотив – празника, за да организира хиляди деца да вземат участие на Детски Спортен Празник "Том и Джери" 2019г. 

Мотото, което обедини всички участници и даде знак за креативност и мисия на празника беше
‘‘Да върнем децата към спорта’’. Деца от 3 до 12 годишна възраст  вдигнаха адреналина на всички родители и гости на турнира по футбол с научените през годината умения и приложението им в реална състезателна обстановка.

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО РАЗГЛЕДАЙ ТУК!

Десислава Илиева зам. Председателя на Българската асоциация „Спорт за всички“  връчи специален плакет за отличната съвместна работа между БАСВ и ДСА ,,Том и Джери‘‘ с пожелания все повече деца да спортуват от най-ранна детска възраст.

Празника продължи четири дни и се проведе в зала "Сиконко" на  19 и 26 май, 1 и 2 юни., в зависимост от различните възрасти и  групи. Събитието бе съпътствано  от уникални танцови хореографии на дечица от столичните детски градини и училища

Победители при училищата в турнира по футбол станаха отборите за 1 и 2 клас на 42 ОУ, а  за 3 и 4 клас на 101 СУ. При децата от детските градини в турнира по футбол нямаше класиране, турнирът бе с демонстративен и развлекателен характер. Така всички отбори от най-малките представители бяха победители, като получиха купи, медали и грамоти.

Бяха раздадени и много индивидуални награди като най-добър вратар,  най-добър защитник,  най-добър халф, голмайстор на турнира и най-техничен играч.  Децата получиха специални награди от партньорите на събитието - кексчета с ванилов пълнеж ‘‘Боровец“,  натурални сокове Fresh Premium и карамелени вафли ‘‘Нелис‘‘.

Две поредни съботи и недели зала ,,Сиконко'' бе препълнена от детски смях, състезателен дух,  вълнуващи награждавания, както за малките участници, така и за техните горди родители. Освен  футболният турнир, бяха представени и демонстрации  по художествена гимнастика, модерни, народни и спортни танци и йога.

В края на всеки турнирен ден, предстоеше и най-вълнуващата част за децата, а именно награждаването. Председателят на ДСА ,,Том и Джери" - Мартин Йорданов официално връчваше отличията на малките състезатели като поднасяше лично купи, медали, грамоти и индивидуални награди.

Реализирането на това събитие бе осъществено и благодарение на  Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Българска Асоциация Спорт за Всички, Български Футболен Съюз, генералните спонсори на събитието бяха едни от най-големите производители на вафли и бисквити в България ‘‘Боровец'' и ''Day&Night'', натурални сокове Fresh Premium, ''БОДУ –СОТ‘‘, Карамелени и медени вафли ‘‘Нелис‘‘ и  Езиков център ‘‘Бизи‘‘.

LifeOnline.bg е медиен партньор на събитието.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати