Меню

Избрани новини

Афиш

Детски Празник "Том и Джери‘‘ връща децата към спорта

„ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА КЪМ СПОРТА“ е мотото на събитието, което ще се проведе на 19 и 26 май, 1 и 2 юни от 9.00 часа. В София - зала "Сиконко"

Организаторите на Детски Спортен Празник  "Том и Джери‘‘ 2019 обявиха за девета поредна година спортното събитие, което е насочено към  децата в столицата.

Главната идея на детският  празник и турнир под мотото “Да върнем децата към спорта“ е насърчаване към системни спортни занимания и повишаване на спортната култура на децата от най-ранна възраст.

В празника ще бъдат представени:  художествена гимнастика, спортни танци, народни танци, мажоретни танци, йога, гимнастика и турнир по футбол.

Детски Празник "Том и Джери‘‘ 2019 ще се проведе гр. София - зала "Сиконко"  дати на провеждане:19 и 26 май, 1 и 2 юни от 9.00 часа.

Очаква се да  присъстват  над  8000 гости и деца, поканени за откриването на събитието са много популярни лица в сферата на активния начин на живот, балансираното хранене и спорта. В инициативата участие ще вземат и деца от домове за сираци.

Спомоществуватели на празника за всички подрастващи деца ще бъде със съдействието на генералните спонсори на събитието едни от най-големите производители на вафли и бисквити в България ‘‘Боровец“ и "Day&Night", Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Българска Асоциация Спорт за Всички, Български Футболен Съюз, Сокове ‘‘Флорина‘‘- производители на Плодова Напитка Fresh Premium, ‘‘БОДУ –СОТ‘‘, Карамелени и медени вафли ‘‘Нелис‘‘ и Езиков център ‘‘Бизи‘‘.

LifeOnline.bg е медиен партньор на Детски празник „Том и Джери“.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати