Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Букмейкърите поставят България сред победителите на „Евровизия 2017“

Снимка: Virginia Records

Кристиан Костов тръгна на промотурне в Лондон, Амстердам, Тел Авив и Мадрид

Българският представител на предстоящия конкурс „Евровизия“ в Киев тръгна на промо турне, предназначено да популяризира песните участнички. Снощи Кристиан Костов вдигна лондонската публика на крака в елитния клуб Café de Paris. Предстои му да изпълни Beautiful Mess в Амстердам, Тел Авив и Мадрид. Обиколката трябва да покаже на публиката как се справят с живите изпълнения участниците в конкурса.

Както вече LifeOnline.bg писа, песента на Кристиан се отличава от типичните евроденс парчета, с които сме свикнали да се представят участниците в песенния конкурс. Тя се превърна бързо в хит и е определяна като една от най-добрите песни на „Евровизия“ тази година.

Кристиан Кирилов

След като феновете вече обърнаха внимание на качествата на българското участие, сега и професионалистите затвърдиха мнението, че може би това ще е най-доброто представяне на страната ни в конкурса досега.

Букмейкърите, чийто прогнози почти винаги предричат победителя и подреждането на финалите в момента дават много висок шанс за победа на Кристиан и неговата песен.

България е поставена на второ място в предвижданията за залаганията след Италия. Петорката  затварят Швеция, Белгия и Португалия.

Целият списък с коефициентите за залаганията можете да видите ТУК!

България ще участва във втория полуфинал на 11 май в Киев под номер 16. Това определи жребият за тазгодишното издание на песенния конкурс.

Зрителите и национални журита от 21 държави ще имат право да гласуват за страната ни във втория полуфинал. В нашата група са: Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватия, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия, Ирландия.

Евровизия ще се състои в Киев и е под надслов Celebrate Diversity (“Отпразнувай разнообразието”). Двата полуфинала са на 9 и 11 май, а финалът - на 13 май.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза