Меню

Избрани новини

Риалити

Боби и Симона от „Един за друг“ са широко известни още преди да влязат в шоуто! (видео)

Тракийският танц от сватбата им е рекордьор в YouTube

 

Победителите от актуалния трети сезон на „Един за друг” са се прочули години преди влизането си в романтичното шоу. Любопитен момент от сватбата на Симона и Борислав Дончеви ги превръща в звезди в интернет още когато не са и мислили да стават риалити знаменитости.

 

Техни близки публикуват в мрежата запис от танц от сватбата. Клипът е гледат от над 5 милиона души само от едната си публикация в YouTube. Още 2,5 млн. са преглежданията в канала на автора на видеото Илиян Матушев, и 1,6 млн в друг канал - общо над 9 милона преглеждания.

 

Симона и Боби са заедно от 6 години, през които са се оженили, създали са две деца, а вече могат да се хвалят и че са спечелили предаването „Един за друг”.

 

Паричното измерение на тяхната победа е малко над 74 000 лева. За какво ще ги похарчат?

 

Нежната половинка от двойката разкри, че първо ще направят купон с останалите участници и с екипа на риалитито.

 

Идеята за това била „завещана” от друга двойка участници – Даяна и Данчо, които отпаднаха малко преди финала на състезанието. Победителите планират и почивка, каквато при други обстоятелства нямало как да си позволят, а каквото остане от сумата, щели да инвестират в дом.

 

Дали ще купуват ново жилище, ще правят ремонт на сегашното, или ще изплащат жилищен кредит, те не уточняват, но се шегуват, че поне няма да им се налага да плащат за образование, тъй като децата им са малки.

 

Викат ги на кастинг, когато втората им дъщеричка – София, е само на два месеца, а каката – Елена, на две години. Формата за участие подава мъжът, а Симона приема да се яви на кастинга, защото смята, че няма шанс да ги одобрят.

 

Оказва се обаче, че греши. Когато влиза в шоуто, бебето е 4-месечно.

 

„Подкрепиха ни нашите родители. Това е приключение, което се случва веднъж в живота!”, обяснява майката своите мотиви да остави бебето под грижите на бабите, а самата тя да влезе във „Вилата на любовта”.

 

 

Симона и Боби преминаха успешно през всичките 45 изпитания в „Един за друг”, изтърпявйки обливане с ледена вода, газене в кал, връзване на ръце, отгатване на неразгадаеми гатанки, пренасяне на тежки мебели на ръка, схващания, умора, физически травми и всякакви други мъчения.

 

И двамата твърдят, че са влезли в състезанието заради приключението, а наградата е само бонус.

 

Най-трудно им било последното състезание – „Четири сезона”, което включваше симулация на горещо слънце, студен дъжд, вятър и зимна вихрушка, съчетано с балансиране върху подвижна платформа и държане на 15-килограмова чанта.

 

На всичкото отгоре устните на участниците трябваше през цялото време да са долепени като за целувка. Симона сподели, че е имала чувството, че ще се удави в студената вода, но Боби я окуражавал да не се отказва, с което й вдъхнал сили.

Той е на 34 години, шофьор е на пожарна кола, а тя е на 30 и, преди да излезе в майчинство, работи в рекламна агенция. Запознават се във фолклорен ансамбъл, в който играят народни танци.

 

„Мечтаех за нея, харесвах я много – аз първи я харесах. Беше толкова прекрасна, божествена за мен, представляваше нещо далечно и невъзможно”, спомня си Борислав.

 

Симона пък разказва, че при първата им среща живеела на квартира с приятелка. Казала й: „Ако ме чака на входа с цвете в ръка, той е мъжът за мен”. Боби я чакал с червена роза. Така започнала тяхната приказка.

 

 

Бракът бил предложен край морето по залез слънце, а на сватбата били поканени много от танцьорите в ансамбъла, в който двойката се запознала. На тържеството всички те, начело с младоженците, решили да изиграят танц, който разучили в ансамбъла.

 

Някой го записал, публикувал го в интернет, а записът събрал милиони зрители.

 

„Хората се радват, когато виждат младите да се завръщат към традициите” – по този начин Симона обяснява публичния интерес към сватбата си.

 

Първата дъщеря на двойката е чакана в продължение на година и половина. Родителите едва дочакват момиченцето да навърши годинка, за да започнат да „работят” за второ - София.

 

Искат децата им да са с малка разлика. Така ще растат заедно и ще си бъдат близки. След „Един за друг” непознати хората често спират Симона и Боби, за да си говорят с тях и да се радват на децата им.

 

В същото време обаче във фен страницата на шоуто валят коментари от недоволни зрители, които са стискали палци на други двойки. Симона твърди, че не ги чете, за да не се разстройва.

 

Борислав ги следи, но не се впечатлява от тях. „Няма как всички да те харесват”, разсъждава той. И вече крои планове за ново приключение с половинката си.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати