Меню

Избрани новини

Риалити

Тези двойки напуснаха "Един за друг"

Желязко преоткрил Мила в предаването

 

Низ от напрегнати игри и емоционални моменти видяха зрителите в епизодите на „Един за друг“ тази седмица. В поредния си епизод романтичното екшън предаване в телевизионния ефир се раздели с цели две двойки.

 

След преминатите изпитания номинирани бяха Милка и Желязко, Теодора и Генади и Даяна и Йордан. В първия рунд на гласуване двойките избраха Милка и Желязко да са участниците, които ще си тръгнат от предаването. 

 

 АНКЕТА: Кой от изброените тв риалити формати ще гледате?

 

„Преоткрих Мила десетки пъти във Вилата на любовта, за което съм много благодарен. Изключително съм горд от представянето й в играта!“, споделя Желязко. „Тук за пореден път открих и се убедих в неговата вяра в мен и в нас двамата и си доказах, че това е моят човек!“, допълва Милка, цитирана от "Hotnews". 

 

След като хармоничното семейство с четири деца от Варна си тръгна, останалите участници бяха изправени пред трудния избор коя да бъде втората отпаднала двойка за вечерта. Един глас повече в полза на Теодора и Генади изпрати у дома Даяна и Йордан.

 

„В живота понякога си казваме, че няма какво повече да ни се случи, но ето, че има. Много благодарим за тези положителни емоции! Тук научихме много неща и най-вече, че не трябва да забравяме любовта в нас. С годините чувствата някак заспиват и е трябвало да дойдем тук, за да ги събудим. Благодарим на „Един за друг“, че това преживяване стана реалност“, споделиха Даяна и Данчо за изживяванията в предаването.   

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Етикети Един за друг

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза