Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Благотворителност! Събраха 21 тона капачки във Варна! (видео)

Днес първият ковьоз беше предоставен на МБАЛ „Св. Анна - Варна“

На 29.09.18 пред Катедрален храм „Св. Успение богородично“ град Варна се проведе най-мащабното събиране на пластмасови капачки под надслов Празник на рециклирането „Аз Вярвам и Помагам“, научи репортер на LifeOnline.bg.

На събитието хиляди предадоха своите събрани капачки, а общото събрано количество само за този ден бе 21 тона.

В събитието взеха участие деца заедно със своите семейства, организирани ученици и техните преподаватели, редица частни фирми, общински дружества и държавни институции събирали своите капачки в последните месеци.

На място пред Катедралата в самото събитие взе участие и кмета на Община Варна Иван Портних, който помагаше в предаването на чувалите с капачки. Той лично се обърна към всички присъстващи с благодарност за добротата и обединението на хората в името на каузата.

Днес 8.10.18 в централната сграда на МБАЛ „Св. Анна - Варна“ на организирана пресконференция Сдружение „Аз Вярвам и Помагам“ отчетоха резултата от събитието и заедно с това дариха първият от двата чисто нови ковьози в помощ на новородените.

Вторият ковьоз се очаква да бъде дарен на СБАГАЛ „Проф. Д-р Димитър Стаматов – Варна“ седмица след дарението в Окръжна болница. Организаторите на кампанията призовават хората да ги потърсят в тяхната официална страница във Фейсбук „Аз Вярвам и Помагам с пластмасови капачки“, където ще могат да видят снимки и видео от събитието.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати