Меню

Избрани новини

Звездите

Бившата жена на Елтън Джон го съди за 3 млн. паунда (видео)

Рената твърди, че екс съпругът й нарушил споразумение от развода

 

Бившата съпруга на Елтън Джон Рената Блауел обвинява британския певец в нарушаване на договор за развод и изисква 3 милиона паунда обезщетение, съобщава Sky News.

 

Рената Блауел е била омъжена за звездата само 4 години и се оплаква, че е получила нежелано медийно внимание, защото Елтън Джон е нарушил правно споразумение, което забранява публично да говорят за техния брак. 

 

Четиригодишният брак бе споменат във филмовата биография на Елтън Джон „The Rocketman“, както и в публикации в Instagram. Освен това Блауел е разстроена, че в откъс от мемоара на музиканта се спомена, че не иска да има деца от нея. 

 

По нейни думи, двамата са се опитали да заченат дете. Рената Блауел заяви, че това нарушава споразумението, което тя е подписала при развода през 1988 г. и причинява проблеми с психичното й здраве.

 

В документи, внесени във Върховния съд, адвокатите на Блауел заявяват, че на жената се е наложило да промени името и външния си вид, както и да се скрие от обществото. Правният екип на Елтън Джон твърди, че тази информация за брака е била известна и преди, а договорът обхваща само „поверителни въпроси“.

 

В The Rocketman на бракът им са отделени по-малко от пет минути, това включва двойката в деня на сватбата им, както и двойката, която спи в отделни стаи. Адвокатите на Елтън Джон в отговор изтъкват, че сега всички знаят за сексуалната ориентация на изпълнителя, затова сцените във филма се възприемат от зрителите като живота на хомосексуалист в хетеросексуален брак.

 

Според приятели Елтън Джон е шокиран от изявлението на Рената 30 години след мирния развод. Адвокатският екип добави, че двойката поддържала кореспонденция през годините, без в нея да се споменава психичното заболяване на Рената.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза