Меню

Избрани новини

Клюкарник

Без отчаяние - Тото и СкандаУ готови за нови подвизи!

Издънките на рапъра не са повлияли на желанието му да бъде фактор в живота на хората

 

„Чувствам се вдъхновен за нови подвизи”, смело заяви рапърът Тото, който се оттегли в принудителна „почивка“ след скандала с домашно насилие, който се развихри покрай него.

 

Йонислав Йотов – Тото не се отчаял след последиците от скандала. Той се разрази след гостуване на Тити Папазов в подкаста му, и там пред камери и многомилионна аудитория треньорът разказа как е остригал приятелката си, а Тото се хилеше насреща му удобрително.

 

Видеото шест месеца се въртеше в мрежата, но му се обърна внимание едва след случая с нарязана Дебора.

 

Заради обвиненията, че едва ли не се присмива над жените, жертви на насилие, шоуменът спря всички видеа в канала си и загуби спонсорите си. Отмени редица участия и се покри от публичното пространство, но ето че всяко чудо е за три дни – или поне той така смята, и е решен да даде пореден силен тласък на кариерата си.

 

 

„През лятото отмених няколко ангажимента за концерти и имах възможност да пътувам и да си почина пълноценно в компанията на най-близките ми хора. В момента се чувствам вдъхновен и работя по нови песни”, казва рапъра, който се обяви за жертва на кенсъл културата, и допълни, че противно на писанията по някои медии, интересът към групата му „СкандаУ” не е спадал нито за миг.

 

През ноември Лъчо и Тото имат амбицията отново да напълнят най-голямата зала в България – Арена София с голям концерт.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати