Меню

Избрани новини

Фен зона

Актрисата Гергана Плетньова роди от Емил Мерджанов (снимка)

Момченцето Георги е първо дете на двойката

 


Актрисата от театър „Българска армия“ Гергана Плетньова роди момченце. Щастливото събитие е станало на 2 юли, но красавицата със скандинавски черти съобщи за него във Фейсбук едва сега:

„Така... На 2.07 се роди Георги. Благодаря на баща му Емил Мерджанов, че ми подари най-красивия подарък. Късмет е в такъв момент да имаш около себе си освен професионалисти и близки приятели, затова...“, написа тя в социалната мрежа.

 

И добави - „Благодаря на д-р Емил Гърчев, че мe направи майка на здраво дете. На Лидия Гарчева (анестезиолог — б.р.), че беше там спокойна и хладнокръвна. И тъй като Георги е син на баща си, ви черпи с едно“, обявява актрисата. Под поста си тя е качила парчето „Songs of Love“ на група Simply Red.

 

 

 

Малко преди да роди първото си дете през юни, Гергана сподели:

Карам много спокойна бременност. Имам кученце и редовно се разхождам с него в парка зад музея „Земята и хората“, който в дните на карантината беше тих и празен, изглеждаше призрачно. Не спрях да се движа, но не усещам нито тежест, нито умора, нито досада. Наддала съм само 10 килограма, защото се храня разумно. Наистина се чувствам страхотно - може би, защото това е природата на жената да бъде майка, и когато се случи, е наистина вълнуващо“.

 

Плетньова от 4 години отглежда и добродушната боксерка Роузи, за която беше казала:

„Тя е много дружелюбно и любвеобилно куче. Въобще нямам тревоги относно бъдещата й комуникация с детенцето, не мисля да я дистанцирам. Смятам, че колкото повече й се даде възможност да го подуши, да го опознае, толкова по-добре ще е и за двамата. Чела съм за плюсовете и минусите да имаш и животинче и дете и мисля, че всичко е в нейна полза”.

 

 

Малкият Георги дойде на бял свят под знака на Рака, точно както искаха родителите му. За раждането Гери „изчака“ и сестра й Рада да се върне от Германия, където живее, пише „Телеграф“.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати