Меню

Избрани новини

Фен зона

Зуека наду цените на картините си тройно! Намират ли се мераклии да платят 3100? (видео)

Днес художникът откри изложба във Варна

 

Актьорът Васил Василев-Зуека, който се прочу и като художник е вдигнал двойно, че дори и тройно цените на картините си.

 

Ценоразписът, който доскоро варираше между 800-1000 лв., сега е обновен, като сред най-главозамайващите са 2500 лв. за творбата „Вържи шута, да ти е мек трона“ и 2 бона за „Армия Мюнхаузен“.

 

А има и такива за по 3100, оплакаха се ценители, които направили запитване за определена творба на майстора на четката.

 

Зуека днес е във Варна за да открие изложбата си в галерия „Папион“, на която представя 22 платна. По-дребнавите фенове на актьора веднага изчислиха, че ако разпродаде творбите си, това ще му донесе поне 40 бона, като приспадат и процента за галерията със собственик Виктория Митева.

 

 

Любопитна подробност е, че по-достъпните картини се изкупуват скоростно от почитателите на изобразителното изкуство, които вероятно имат опасения, че и тяхната цена скоро ще се покачи.

 

Една от причините за новата финансова оценка вероятно е била инициативата „Дари или купи изкуство за Украйна“, в която артистът взе участие през изминалата седмица.

 

Всички събрани средства ще се разпределят на нуждаещи се хора, засегнати от конфликта между Русия и Украйна. Вражда, която Васил осъжда.

 

Зуека се включи днес в ефира сутрешните блокове на най-гледаните телевизии от Варна заедно с Виктория Митева, която се грижи и за цялостната пропаганда на изкуството на самоукия художник.

 

Той обяви, че е много щастлив в Испания където емигрира преди година със семейството си, и добави, че сега, когато се е върнал след година в родината е още по-убеден, че не е сгрешил.

 

„Оставих една бедна България, сега намерих бедна и разрушена България…“, отговори на въпрос на Деси Стоянова Зуека, която се изненада и побърза да уточни – „Разрушена?! Какво си видял?“.

 

„Правете си сметка какво съм видял по пътя София-Варна!“, намекна за спрения строеж на АМ Хемус Васил Василев, и допълни -  „Неподдържани пътища, неподдържани общини, минаваш през села, в центъра на които къщите са толкова порутени, че се чудят на коя страна да паднат, и затова не падат … изключително тежко впечатление ми направи.“, обрисува с думи ширещата се разруха в страната художника.

 

Зуека сподели още, че дошъл само за ден защото води и сина си, който трябва да се връща на училище, но го е взел за да види набързо бабите си.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (2)

Кремена Димова Алчен нездарник!
18.03.2022 14:43 / Отговор
Иво Георгиев Блажкоооо, хайван такъв, само ти не разбра в тоя живот, че КУРВИТЕ СА ЗА ЕБАНЕ, НЕ ЗА ОБИЧАНЕ
18.03.2022 16:16 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза